Nr. 15 - 29. april 2011

Ud af april og ind i maj

Vi er kommet godt i gang efter Påske og forlader efter denne uge april. Når vi møder på mandag er det blevet maj måned. Det betyder at vi går ind i den næstsidste måned i dette skoleår. Maj og juni afslutter skoleåret, men det er også i disse måneder vi planlægger det kommende skoleår. Lige før Påske havde vi et efter-fyraften-møde med en del interesserede forældre. Alle var ivrige efter at deres børn skulle starte på Gideonskolen. Desværre har vi ikke ret mange pladser. Vi har kendskab til ganske få elever, som skifter skole ud over 9. klasse, som alle skal videre med en ungdomsuddannelse. De pladser er allerede fyldt op. Måske er der andre forældre, som har flytteplaner. Hvis det er tilfældet, beder vi venligst om at skolen får besked, så vi kan planlægge med andre elever. Kontakt venligst skolens leder om dette.

Årsrapport godkendt

I tirsdags gennemgik skolens revisor Årsrapport og Revisionsprotokol 2010 for bestyrelsen. Der er stor anerkendelse for vel udført arbejde og ingen bemærkninger til skolens regnskab mv. Bestyrelsen godkendte Årsrapporten. Den fremlægges af revisor Søren Jensen ved vores årsmøde, den 18. maj 2011.

Tilsyn

I onsdags besøgte Palle Kristensen Gideonskolen som led i det årlige tilsyn. Vi havde en god samtale om skolens fokuspunkter, og det følges op med yderligere besøg.

FSA prøver

I næste uge afvikles de fleste skriftlige prøver. Det er Folkeskolens Afgangsprøver (FSA), som vore elver i 9. klasse skal gennemføre. Prøverne afholdes i skolens festsal, og gennemføres under samme vilkår som i den offentlige skole. Planen ser således ud:

Mandag, 2. maj 2011, kl. 09:00 - 12:30: Dansk, skriftlig fremstilling
Tirsdag, 3. maj 2011, kl. 09:00 - 10:00: Dansk, retskrivning
Tirsdag, 3. maj 2011, kl. 10:00 - 10:30: Dansk, læsning
Onsdag, 4. maj 2011, kl. 09:00 - 10:00: Matematiske færdigheder
Onsdag, 4. maj 2011, kl. 10:00 - 13:00: Matematisk problemløsning
Tirsdag, 10. maj 2011, kl. 09:00 - 10:00 Biologi - Internetprøve

Vi ønsker vore elever i 9. klasse nogle gode dage med ro og fred til at afvikle disse prøver.

1. klasse på biblioteket

I torsdags, den 28. april 2011, besøgte eleverne i 1. klasse biblioteket. De læser alle sammen rigtig fint, og er meget ivrige efter at læse små bøger. Vi har derfor besøgt biblioteket, så de kunne låne bøger til glæde og fornøjelse for både sig selv og deres forældre. Det blev et spændende besøg.

Skolefotografering

Fotografen kommer på Gideonskolen torsdag, den 12. maj 2011. Det er tid til det årlige skolebillede. Som altid er det frivilligt, om man ønsker at købe billederne eller ej. Vi anbefaler at alle elever er med på klassebilledet. Forældrene vil inden længe modtage besked fra fotografen, så man kan tilmelde sig. Er der spørgsmål til det, er man velkommen til at kontakte skolens kontor.