NYHEDSBREV

Nr. 05 - 04. februar 2011 

Sølv til Gideon

Vi havde en festlig dag i Ravnsborghallen i Køge i fredags. Det indendørs fodboldstævne forløb planmæssigt, og vi kæmpede bravt mod de andre skoler. Eleverne i pulje I (4.-5.-6. kl.) klarede sig bedst og havde ikke tabt nogle kampe før semifinalerne. Et af vore hold kom i finalen og klarede sig lige så godt som Danmarks håndboldhold i VM. De vandt sølv, og vi var rigtig glade for det. Pulje II (7.-8.-9. kl.) kæmpede bravt og gav de andre hold god modstand, men det blev ikke til medaljer denne gang. Vi er rigtig stolte af vore elever, som var gode og fornuftige spillere, som viste hensyn og spillede og opførte sig fair. I torsdags uddelte vi "fair-play" medaljer til to af holdene, og det var meget svært at udpege nogle frem for andre. 

Møde om uddannelse

I mandags havde vi en fin samling med elever og forældre omkring ungdomsuddannelser. Det var UU-vejleder Jakob Hammer-Helmich som orienterede. Efterfølgende var der møde med 9. klasse og deres forældre om uddannelsesansøgningen og prøveafvikling. 

Terminsprøver

I næste uge har elever i 9. klasse terminsprøver. Der er planlagt prøver alle dagene. Prøverne foregår hovedsageligt i lærecenteret, og de planlagte prøver varer hele skoledagen. I slutningen af ugen eller først i den efterfølgende uge vil elevernes standpunktskarakterer blive indført i uddannelsesansøgningerne. 

Genbrug

Vore elever i 3. og 4. klasse aflagde Brøndby Genbrugsstation et besøg i går. De fik en grundig gennemgang af stationens opgaver og lærte meget om genbrug af affald. "Papirrødderne" er fortsat en spændende udfordring for eleverne. 

Halvårsmøde

Tirsdag, den 15. februar 2011 kl. 19:00, inviterer vi alle skolens forældre til et halvårsmøde på Gideonskolen. Mødet har to dele. Første del er skolelederens orientering om skolens aktuelle situation både praktisk, økonomisk, undervisningsmæssigt mv. Anden del er tid sammen med kontaktlærerne til en opdatering om arbejdet i den enkelte klasse. Reservér dagen. Der kommer yderligere information. 

Truede dyr

I tirsdags, den 1. februar 2011, var 6. klasse på ekskursion til Zoologisk Have. Den centrale del af besøget var undervisning i skolestuen om "Truede Dyr". Det var en rigtig god dag. På grund af det kølige vejr var mange af dyrene ekstra aktive og sjove. 

Skolemælk

I mandags startede vi på en ny periode med udlevering af skolemælk. For de fleste elever var det samme typer som tidligere, men der er også nogle, som "mangler" deres mælk. Vi beder forældrene om at checke om deres dreng / pige får det, de forventer. Er der uoverensstemmelser beder vi forældre checke deres egen betaling og i øvrigt kontakte skolen.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER