Nr. 40 - 17. december 2010

Endnu et år

Dette nyhedsbrev er det sidste i 2010. Så vi nærmer os afslutningen på endnu et kalenderår. Skolen startede jo i august 1997 og flyttede til Vallensbæk i 2001. Vi har med andre ord boet i vores fine hus på Strandesplanaden i 9½ år. Med alt det, vi oplever i dag og alle de mange begivenheder, som ligger bag os, føles de få år som rigtig lang tid. Det fylder os med glæde og taknemmelighed og vi har mange grunde til at sige tak.

Mens vi endnu var på Gerdasvej i Glostrup og søgte efter et blivende sted til skolen, fik vi en interessant besked fra en gæst på skolen. Han sagde til os, at Gud ikke havde glemt os, men Han havde gemt stedet til os, hvor vi skulle være. Først med ansøgning nummer 107 fandt vi dette sted. Det er her, vi er nu. Vi oplever Guds nærvær hver eneste dag og er taknemmelige for den glæde og velsignelse, vi oplever i fællesskabet med vores elever, forældre og medarbejdere.

Når vi ser frem til det nye år, arbejder vi bl.a. på at købe ejendommen. Det kan tidligst finde sted engang midt på året. Vi har allerede taget kontakt med kreditforeningen for at afklare lånemuligheder med henblik på finansiering af ejendommen. Vi håber på, at det lægger sig til rette.

Vallensbæk Rådhus

I torsdags, den 16. december 2010 besøgte en del af skolens elever Vallensbæk Rådhus. Vi bragte "et levende julekort" med en varm hilsen fra Gideonskolen. Eleverne spillede, dansede og sang for personalet og vi rettede en varm tak til borgmesteren og alle andre på rådhuset med tak for endnu et år med godt og dejligt samarbejde.

Sidste to skoledage i år

Mandag, den 20. december 2010 er en helt almindelig skoledag.

Tirsdag, den 21. december 2010 er sidste skoledag inden juleferien. Eleverne møder kl. 8:30 til 11:00. Vi har en festdag, som kun er for skolens elever. Der er ingen SFO denne dag, så vi beder om at alle børn afhentes kl. 11:00. Tak for hjælpen.

Ingen SFO i juleferien

For god ordens skyld skal vi minde forældre om, at skolens SFO ikke er åben i juleferien.

Skolemælk efter jul

Den nuværende mælkebestilling gælder til den 30. januar 2011. Forårsperioden begynder derfor den 31. januar 2011. For at modtage mælk i forårsperioden, skal man tilmelde sig via netbutikken hos skolemælk (tryk her). Betaling skal ske senest den 10. januar 2011.

Første skoledag i 2011

Første skoledag i det nye år er mandag, den 3. januar 2011. Det er en helt almindelig mandag med skolestart kl. 08:30. SFO’en er åben som sædvanlig.

En god start

Nå vi mødes efter juleferien er det godt at give sige selv en god start. De mange praktiske ting i hverdagen er detaljer, men hvis de ikke er i orden, bliver det pludselig vigtigt. Derfor: Check blyanter, linealer, viskelæder og kuglepen. De større skal også huske passer, vinkelmåler og lommeregner.

Vi ønsker alle skolens familier et rigtig godt nytår 2011