Nr. 38 - 03. december 2010

Jul på Gideonskolen

En af vore traditioner i anledning af julen er "Jul på Gideonskolen". Vi inviterer alle skolens familier til en festeftermiddag med fokus på det centrale i julen: Jesu komme til jorden som Guds Søn, født som en baby i en stald i Betlehem. Rammen omkring eftermiddagen følger vore traditioner, og eleverne spiller en central rolle med sang, musik og dans. I år har vi ladet os inspirere af Charles Dickens: Et juleeventyr. Temaet handler om at finde den sande glæde i julen og lade den smitte til alle mennesker omkring os. Scenen er Kongens Nytorv og tiden er dagen i dag med fremtidsperspektiv til 2040.

Evangeliet er det samme: I går, i dag, ja til evig tid. Gennem Jesus kom Gud tæt på os, og vi tilbydes frelse, fællesskab og frihed. Det er et fantastisk budskab, som vi gerne formidler til alle generationer. Vi inviterer alle skolens familier, og glæder os til at se rigtig mange. Vi ved, at tidspunktet ikke er det mest ideelle for alle som arbejder, men vi håber, at forældre kan "flekse", så det kan lade sig gøre. I forlængelse af elevernes optræden serveres en lille forfriskning, som også "smager af jul". I dag har eleverne fået en indbydelse med hjem, så tid og sted er veldefineret for alle.

Juletraditioner

En anden af skolens juletraditioner er et besøg på Vallensbæk Rådhus, hvor vi afleverer "et levende julekort" til borgmesteren og medarbejderne på rådhuset. Det besøg finder sted torsdag, den 16. december 2010 kl. 14.

Det er glat

Vi kan ikke mindes, hvornår vi sidst har fået så megen sne på så tidligt et tidspunkt. Sidste weekend måtte vi flere gange på skolen for at rydde sne, så det ikke hobede sig op til mandag morgen. Det lykkedes med venners hjælp at få adgangsvejene rimeligt ryddet. Skal man tro metrologerne, bliver det ikke den sidste sne, der falder. Vi gør, hvad vi kan for at hverdagen er så normal som muligt. Der kan være glat på parkeringspladsen, og vi henstiller derfor til forældre om at køre forsigtigt, så vi ikke får skader på biler eller andet.

Mælk i foråret

Den nuværende mælkebestilling gælder til den 30. januar 2011. Forårsperioden begynder derfor den 31. januar 2011. I løbet af denne eller næste uge modtager alle forældre, hvis elever er tilmeldt ordningen, den nye betalingsfolder. For at modtage mælk i forårsperioden, skal man tilmelde sig via netbutikken hos skolemælk, som er åben fra den 7. december 2010. Betaling skal ske senest den 10. januar 2011 for at mælken kan være klar til eleverne fra den nye periodens start.

Besøg

I går, torsdag, den 2. december 2010, har eleverne fra 7. klasse været på ekskursion til Det Biovidenskabelige Fakultet, hvor der er blevet undervist om "Dyr som modeller - dyrs velfærd".

Sidste skoledag inden jul

Tirsdag, den 21. december 2010 er sidste skoledag inden juleferien.

Eleverne møder kl. 8:30 til 11:00. Vi har en festdag, som kun er for skolens elever.

Der er ingen SFO denne dag, så vi beder om at alle børn afhentes kl. 11:00. Tak for hjælpen.