Nr. 31 - 08. oktober 2010

Efterår

I denne uge har vi haft ganske fint vejr. Solen har skinnet en hel del, og det har været relativt varmt for årstiden selv om det har blæst meget. Vi kan dog godt se på træerne omkring os, at efteråret er der. Det er charmerende med de mange farver på bladende, og det er sjovt at se bladene falde fra træerne og lægge sig på jorden. Det er også blevet mørkere om morgenen, når vi lukket op for SFOen. De fleste forældre har godt styr på vejrets variationer i efteråret, så overtøj og andet er tilpasset vejret. Vi forsøger også på skolens Info-skærm at give lidt varsler om vejret, så eleverne selv er opmærksomme på det.

Reflekser

I samarbejde med Tryg Forsikring har vi udleveret reflekser til alle eleverne. Det er et forsøg på at gøre eleverne synlige i trafikken - især i de mørke timer. Vi beder forældrene om at huske eleverne på den eller en anden refleks.

Motionsløb

Over hele landet afholder man motionsløb den sidste fredag inden efterårsferien. Skoleelever vil komme til at løbe, hoppe, springe gennem dagen. Vi har vores egen tradition på Gideonskolen. Vi bruger de fine faciliteter på Strandesplanaden til vores motion. Eleverne fra 9. klasse er nøglepersoner i afviklingen, og vi følger samme skabelon som tidligere år, så alle klasser bliver udfordret til motion. Det plejer at være festligt og dejligt.

Bonusbutik

På torsdag i næste uge har vi første bonusbutik i dette skoleår. Eleverne har siden sommerferien modtaget bonus hver uge for godt arbejde og ansvarlighed. Nu er det tid til at handle for disse bonus. For vore nye elever bliver det en stor overraskelse. De øvrige ved, hvad det drejer sig om. De har prøvet det før. Den gule forhal vil være omdannet til et "supermarked" af spændende ting og sager. Man kan købe mange ting for sine bonus. Det kan være praktiske og nyttige skoleting eller legetøj eller noget helt andet. Vi vil med dette arrangement inspirere vore elever til fortsat at gøre en solid indsats i det daglige, og alle belønnes på denne måde for deres arbejdsindsats.

Arrangementer i næste uge

På tirsdag, den 12. oktober 2010 skal eleverne i 8. klasse besøge Spildevandscenter Avedøre. Vi har prøvet det før, og der gøres en dygtig indsats for at eleverne skal forstå sammenhængen mellem rent vand og spildevand.

På onsdag, den 13. oktober 2010 er det eleverne i 7. klasse, som skal møde ved Zoologisk Have kl. 7:30 om morgenen for at deltage i en arbejdsdag med Zoologisk Have. Eleverne har fået nærmere besked, så de kan vide, hvad de skal have på, og at det ikke er helt lugtfrit.

På torsdag, den 14. oktober 2010 er der som nævnt bonusbutik.

På fredag, den 15. oktober 2010, afholder vi skolens årlige motionsarrangement.

Efterårsferien er fra den 16. til den 24. oktober 2010.

Forældrekonsultation

Der afholdes forældre-elev-lærer konsultation onsdag, den 10. november 2010 kl. 14 - 21. Vi beder forældre om at reservere eftermiddagen/aftenen til dette skole-hjem samarbejde. Der sendes nærmere besked hjem med mulighed for at ønske tid.