Nr. 26 - 27. august 2010

Lejrskole

Den 6. til 10. september 2010 tager Gideonskolen på lejr med alle elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Det har vi gjort hvert eneste skoleår siden skolen startede. I de første mange år var vi af sted to gange om året. Det er en stor glæde, at vi i år skal tilbage til lejren "Hvidekilde" i Kagerup ved Hillerød. Vi har udviklet vores egen lejrtradition på Gideonskolen. Selv om der altid er små overraskelser og fornyelser, så er rammerne om hverdagen de samme. Vi har forskellige samlinger med eleverne - både omkring gudstjenester og workshops. Vi har forskellige udflugter for at se og opleve natur og seværdigheder omkring lejren. "Hvidekilde" er et stort lejrsted med mange faciliteter både indendørs og udendørs. Der er også bedre plads til overnatning, så alt i alt er det et godt sted til vores lejr i år. På mandag vil alle elever få en folder med hjem med praktiske oplysninger om betaling, rejseforhold og lejrens adresse mv. Der vil også være en pakkeliste og en oplysningsseddel. Den sidste skal returneres til skolen. Betalingen finder sted via netbank inden lejren. Man kan også indsætte elevernes lommepenge på skolens bankkonto. Man er naturligvis også velkommen til at betale kontant.

Forældremøde

Tirsdag, den 14. september 2010, kl. 19:00, inviterer vi til årets første forældremøde. Det er et informationsmøde for alle forældre, mødet er ikke for skolens elever. Foruden den generelle information om Gideonskolen vil forældrene også have tid sammen med kontaktlæreren, så man kan få oplysninger om det nye skoleår både på det generelle og det konkrete plan. Reservér venligst aftenen. Der fremkommer nærmere information senere.

Forældrekursus

Lørdag, den 18. september 2010 kl. 9-12 inviteres alle nye forældre til kursus. Vi vil fortælle lidt mere om skolens navn, korte historie og pædagogiske idé. Det er godt at kende skolens baggrund, så kan man forklare sig, hvis nogen skulle spørge. Der er også mange nye ord og begreber, man skal vænne sig til som forældre, når man har et barn på Gideonskolen. Det vil vi gerne give lidt uddybende forklaring på. For forældre med nye elever i 1. til 7. klasse vil det også være en god anledning til at gennemgå elevernes diagnostiske prøver og forklare det niveau, vi vil anbefale for elevens skolestart på Gideonskolen.

Tilskud til betalingen

1. september er sidste frist for aflevering af ansøgninger om tilskud til betaling af skolepenge og SFO. Ansøgningsskema er sendt ud sammen med startpakken til dette skoleår. Skulle man have mistet det kan man kontakte skolens kontor, så sender vi et nyt med eleven hjem.

Hjemme igen

Ib og Ingelise Johansen har været på seminar i Sydafrika i den forløbne uge. De forventes at lande i København på søndag, den 29. august 2010, så de kan være klar igen til en ny skolehverdag på mandag. Velkommen tilbage.