Nr. 25 - 20. august 2010

En god uge

Så er det en uge siden vi rigtig tog fat på skemaet. Det har fungeret godt og synes at danne en god ramme og skolens hverdag. Skolestarten indeholder jo altid mange nye ting og det gælder om at finde gode rytmer både i skolen og derhjemme. Det gælder i særlig grad de nye elever, som både skal finde sig til rette i en ny skole og med ny undervisning. Vore elever har været rigtig gode til at finde hverdagen - og vi har megen ros til dem. De klarer det rigtig godt.

Tillykke med fødselsdagen

Ved vores første fællessamling i tirsdags inviterede vi alle elever, som har haft fødselsdag i sommerferien frem foran. Der var rigtig mange. Alle fik et flag at holde, og vi sang skolens fødselsdagssang for dem. Når en elev har fødselsdag markerer vi det ved vore samlinger, så de ved, at vi tænker på dem og ønsker dem det allerbedste for det nye år.

Vådt og væmmeligt

Vi har oplevet det danske efterårsvejr i rigelig mængde. Regnen har strømmet ned hos os som hos så mange andre. Heldigvis har vores kloak og afvanding været tilfredsstillende, men der har ligget en del vand på legepladsen. Er man klædt rigtig på er det jo en ekstra mulighed. Men elever med "små" sko og tynde trøjer har ikke få lov til at lege der. Vi kan forvente flere af den slags våde dage. For at det ikke skal blive en væmmelig oplevelse, vil vi anbefale regntøj og eventuelt paraplyer (til de større). Det er nok en god idé at følge vejrudsigten lidt nøjere i de kommende uger, så man kan klæde sig på efter vejret.

Bøger og hæfter

Elever fra 7. klasse og opefter har modtaget flergangsbøger til nogle fag (f.eks. tysk, fysik, geografi, biologi). Disse bøger er til låns. De skal bindes ind, så bøgerne er beskyttet. Vi har givet frist til udgangen af næste uge med at få det i orden. Alle elever har en "elastikmappe". Den skal med i skole hver dag. Vi bruger den til sedler, hjemmearbejde, kontaktbog og andre ting, som skal frem og tilbage mellem skole og hjem. Vi beder forældre om at være behjælpelig, så det fungerer.

Skolepenge

Vi har gennemgået indbetalinger af skolepenge for august måned. Det er betalinger efter de nye takster. Tak til alle forældre, som har husket at ændre beløbet i deres bank. Vi kan se, at der er en del, som ikke har fået klaret det endnu. Vi beder derfor om at man checker sin bankoverførsel, så beløbet er korrekt. Tak for hjælpen.

Sydafrika

Ib og Ingelise Johansen er i Sydafrika i næste uge. De er igen på skolen fra mandag, den 30. august 2010. De senere år har de deltaget i et internationalt seminar for kristne skoler, som vi arbejder sammen med. Vi synes, at det er vigtigt med inspiration for at drive en kristen skolen med klare målsætninger. Derfor er det godt at vi er med. Else Lange vil lede skolen i den periode. Er der brug for kontakt udenfor skoletiden, træffes hun på mobil: 20 97 47 68.

Vigtige datoer i september

Onsdag, den 1. september 2010: Sidste frist for ansøgning om tilskud til skolepenge og SFO.

Mandag den 6. til fredag, den 10. september 2010: Lejrskole på Hvidekilde. Nærmere besked følger.

Tirsdag, den 14. september 2010: Forældremøde - for alle forældre (ingen børn).

Lørdag, den 18. september 2010: Forældrekursus for nye familier.