Nr. 21 - 11. juni 2010

Klodshans

Tirsdag eftermiddag, den 8. juni 2010, havde 4. klasse inviteret forældre og søskende til en præsentation af det kendte eventyr: Klodshans. Benedikte Back havde gennem lang tid trænet eleverne i skuespillet, og der var mange fine kulisser og detaljer i påklædning og udstyr. Eleverne var rigtig dygtige og præsenterede deres skuespil på en fornem måde. Dagen efter - i onsdags - fik hele skolen lejlighed til at opleve præsentationen, og også det klarede 4. klasse fornemt. Tillykke med det.

FSA-prøver

I næste uge afvikles de to sidste prøver for eleverne i 9. klasse. På onsdag, den 16. juni 2010, er der mundtlig prøve i fysik/kemi, og på fredag, den 18. juni 2010 har vi den sidste mundtlige prøve, og det er i historie. Så er prøvesæsonen slut, og vi nærmer os den sidste skoleuge. De store elever har fri bortset fra nogle særlige aftaler, som vi har lavet med dem. De får udleveret deres afgangsbevis ved afslutningsfesten, den 24. juni 2010.

SFO i sommerferien

Gideonskolens SFO har åbent i den første og sidste uge i sommerferien for de børn, som har brug for det. Forældre, som har brug for dette tilbud skal kontakte Ingelise Johansen, som har skemaer til reservation af plads.

Afslutningsfest

Husk skolens afslutningsfest. Den er for alle skolens elever, deres forældre og evt. søskende. Den finder sted torsdag, den 24. juni 2010 fra kl. 15:30. Vi glæder os til at afslutte skoleåret med den tradition, som vi har udviklet på Gideonskolen. Når den første officielle del med uddeling af diplomer og afgangsbeviser er klaret, så er der grillmiddag til alle, og fest og farver uden for i det grønne.

Børnehaveklasse

Den nye børnehaveklasse mødes i dag med deres forældre til introduktion og fællesskab med hinanden. Vi mødes kl. 14:30 og glæder os til at se den nye gruppe. Alle har meldt deres ankomst, så det bliver festligt. Velkommen!

Tysk til næste skoleår

Eleverne i 6. klasse har i denne uge modtaget besked om tysk til næste skoleår. Det er en lille orientering om vilkår og muligheder for tysk. Vi beder forældrene om at se nærmere på det og give besked til skolen snarest muligt, så vi kan planlægge undervisningen i forhold til det antal elever, som tilmeldes.

Mælk til næste skoleår

I denne uge har vi sendt en folder med eleverne hjem, som fortæller om mælk til næste skoleår. Vi benytter stadig Mejeriernes Skolemælksordning, og forældrene skal både bestille og betale via Internettet på adressen: www.skolemaelk.com. Betalingsperioden er for august 2010 til og med januar 2011. Det er med andre ord en måned mere end tidligere. Man har fundet det mere hensigtsmæssigt at lave denne opdeling af skoleåret. Man kan stadig vælge mellem de mest traditionelle mælketyper, som det også fremgår af folderen. Bemærk venligst, at betalingsfristen er den 26. juni 2010, hvis børnene skal have mælk fra skoleårets begyndelse. Er der spørgsmål til dette, er man velkommen til at kontakte skolens kontor.