Nr. 12 - 09. april 2010

Borgmester Kurt Hockerup

Det var et stort chok og med megen bedrøvelse, at vi mandag, den 29. marts 2010, fik beskeden om, at borgmester Kurt Hockerup pludselig var død. Vore tanker gik med det samme til familien og medarbejderne på rådhuset. Dernæst dukkede minder op fra de mange møder og kontakter, vi gennem årene i Vallensbæk Kommune har haft med borgmesteren. Vi er helt overbeviste om, at det skyldes borgmester Kurt Hockerups varme interesse for Gideonskolen, at det i 2000 lykkedes at finde plads til vores lille privatskole på Strandesplanaden 101. Det blev indledningen til en mangeårig dialog omkring skolen, dens børn og forældre. Vi er taknemmelige for de mange besøg, borgmesteren har aflagt skolen og for den varme modtagelse, vi altid har fået på rådhuset. Det gælder ikke mindst de årlige besøg på rådhuset, hvor vi har fået lov til at aflevere et "levende julekort". Eleverne har sunget, danset og spillet for rådhusets ansatte i forbindelse med julen, og vi har udvekslet hilsener med varme ønsker om fremtiden. Som kristen skole ved vi, at troen på Gud giver trøst og håb - også i den meget svære situation, som lige nu er opstået for familien. Vi ønsker det allerbedste for dem og bringer skolens dybe medfølelse og hilsen.

Ny borgmester

Livet går videre, og der er valgt en ny borgmester i Vallensbæk Kommune. Vi byder Henrik Rasmussen varmt velkommen til den nye opgave i kommunen. Vi ser frem til at møde vores nye borgmester og skabe relationer, som fortsat gør, at vi er kendt i kommunen. En ny person betyder forandringer i større eller mindre omfang. Det har vi forståelse for, og vi vil gøre vort for at opmuntre den nye borgmester. Tillykke med valget.

Dronning Margrethe 70 år

Danmarks dronning fylder 70 år den 16. april 2010. Vi ønsker Majestæten hjerteligt tillykke på den runde dag. Vi har markeret skolens deltagelse med en personlig hilsen, som er sendt i den anledning. Tidligere mødte vi op på Amalienborg Slotsplads, men det er vi nu for mange til. Vi vil dog gerne være med på denne måde.

Generalprøve

I onsdags var eleverne i 9. klasse til en digital generalprøve. I år blev biologi udvalgt som fagområde. Det er et forsøg på at give eleverne en realistisk fornemmelse af, hvordan den digitale prøve foregår. Vi har også samtidigt afprøvet teknikken bag prøverne. En del af det har vi ikke indflydelse på, men vores egen teknik kan vi overskue. Prøven forløb godt.

Skolestuen i Zoo

I onsdags og torsdags havde vi klasser på besøg i Zoologisk Have. Vi havde bestilt plads i skolestuen. Eleverne i 6. klasse blev undervist om "Rovdyr og byttedyr". Eleverne i 1. og 2. klasse havde emnet "Kæledyr". Begge emner er relevante for aldersgrupperne, og der var også tid til lidt frie aktiviteter under besøget.

Kommende BH-klasse

Vi har inviteret eleverne i den kommende BH-klasse på besøg en halv dag i løbet af april. De enkelte elever aftaler nærmere med skolens BH-klasseleder og kommer så på skolen fra morgenstunden til frokost. Vi synes, at det er en rigtig god idé. Velkommen på besøg.