Nr. 10 - 19. marts 2010

Forårsfest

torsdag i næste uge, den 25. marts 2010 kl. 18:00 inviterer vi til forårsfest på Gideonskolen. Eleverne træner og øver for at blive klar. Temaet er hentet fra historien om Josef. Den finder vi i Det gamle Testamente. Josef har nogle drømme, som inkluderer hans brødre og forældre. Ingen forstår ham, da han som ung mand frimodigt fortæller om disse drømme, og selv forstod han dem sikkert heller ikke. Livet åbner sig på godt og ondt for ham, og drømmene bliver til virkelighed. Set i bakspejlet, forstår han efterhånden gradvist Guds tanker med ham gennem disse drømme. Kom og se, hør og oplev elevernes præsentation af "Historien om Josef". Alle skolens familier og deres nærmeste venner er varmt velkomne til at deltage.

På glatis

I tirsdags var en hel del af eleverne fra det store lærecenter på skøjter i Hvidovre Skøjtehal. Eleverne havde købt dette privilegium ved den sidste bonusbutik. Nu var det tid til at afvikle programmet. Det blev som forventet en festlig tur, og heldigvis uden nævneværdige skader.

Revision

I onsdags havde vi besøg af Deloitte, som er skolens revisionsfirma. Årsregnskabet er færdig fra vores side og revisionen blev foretaget på skolen. Et skoleregnskab er et stort og meget omfattende regnskab. Benedikte Back har gjort et rigtig flot forarbejde, og revisorerne var tilfredse med indsatsen. Der bliver også i år overskud på regnskabet. Hvor meget vil vi først afsløre ved skolens Årsmøde 2010.

Koncert

I går var eleverne i 5. og 6. klasse i Konservatoriets Koncertsal for at lytte til en koncert med Sjællands Symfoniorkester. Gennem en periode har klasserne forberedt sig på det. Vi har haft besøg af en musiker fra orkesteret og derefter har vi gennemgået et par komponister og deres værker. Det blev en flot oplevelse. Kun enkelte elever har været til koncert med et sådan orkester før.

5 til 8 grader

Det er stadig koldt om natten, men dagtemperaturerne stiger lidt. Det efterlader skolens legeplads i en lidt usædvanlig stand. Der er is i sandkassen, men vand lige nedenunder. Vores små "ingeniører" har derfor gang i mange projekter. Vi holder øje med, at deres fodtøj og overtøj er egnet til de lidt våde aktiviteter. Normalt går det godt - og det er jo lidt sjovt her i overgangen til foråret.

Påske på vej

Påskeferien starter på næste lørdag, den 27. marts 2010. Vi skal først møde i skole igen tirsdag, den 6. april 2010. Der er ingen SFO på hverdagene i påskeferien. Skolen er lukket i hele perioden.

I børnehaveklassen er de i gang med deres store projekt med fremstilling af den "tomme" grav, som skal minde os om, at Jesus opstod påskemorgen. Børnene får projektet med hjem inden påskeferien.

Velkommen til

FORÅRSFEST på GIDEONSKOLEN

torsdag, den 25. marts 2010 kl. 18:00.