Nr. 09 - 12. marts 2010

Opmuntringer

Vi kender det alle sammen: Når vi bliver rost og opmuntret, får vi lyst til at yde noget mere og bliver glade. Vi håber, vi også ved denne konsultation er lykkedes i vores plan med at rose og opmuntre det gode på vej. Selv om der også ind imellem skal laves nogle klare aftaler om noget som skal forbedres, så er der altid noget, vi kan rose en elev for. Vi har generelt nogle rigtig dygtige elever, som for langt de flestes vedkommende gør en flot indsats i det daglige og er gode til at tage sig af hinanden. Vi nåede næsten hele vejen rundt ved konsultationerne i onsdags. Forældrene var gode til at holde tiderne og samtalerne var præget af tillid og opmærksomhed. Nu er der så truffet aftaler for den næste periode af skoleåret. Mange skal blot fortsætte det gode arbejde, som de er i gang med - andre har måske brug for at lægge vægt på noget mere end noget andet. Tak for mange gode tilbagemeldinger til skolen og medarbejderne - vi vokser også, når vi roses.

Bonusture

I onsdags og i dag har vi haft et par hold på privilegietur til Glostrup. Eleverne havde købt tid til en bowlingtur ved sidste bonusbutik, og den er nu afviklet. I tirsdags havde vi en del elever med i Ishøj svømmehal. Også det var en privilegietur. Det var en sjov dag for de mange, som deltog. I næste uge regner vi med at afvikle skøjteturen til Hvidovre - så er der ryddet op i denne omgang.

Vi blev nr. 4

Ved oplæsningskonkurrencen i mandags, den 8. marts 2010, deltog elever fra 7. klasse. I længere tid havde vi øvet dramatisk oplæsning af en af H. C. Andersens eventyr. Det blev nu præsenteret. Sepideh gjorde det rigtig godt, og vi fik en 4. plads med den indsats. Tillykke med det.

Ny politik for skolepenge

Ved Midtvejsmødet i begyndelsen af februar præsenterede vi et forslag om ændring af den fremtidige skolepengebetaling. Bestyrelsen behandlede spørgsmålet i mandags og besluttede at skolepengene fra 1. august 2010 skal inkludere betaling af PACEs og andre materialer. Hidtil har vi fremsendt regninger fire gange om året for elevens materialeforbrug, og forældrene har betalt det separat. Fra det nye skoleår vil denne del af skolepengene være inkluderet i den faste månedlige betaling.

Bærbar

Bestyrelsen besluttede ligeledes, at vi vil arbejde på at give elever med egen bærbar computer adgang til skolens netværk, så de kan arbejde med deres opgaver på deres egen computer både på skolen og hjemme. Vi regner med at kunne introducere dette fra skolestarten i august 2010. Skulle forældre være interesseret i at investere i en bærbar til deres dreng/pige f.eks. som konfirmationsgave eller lignende, så har vi lavet en foreløbig beskrivelse af skolens anbefaling på vores Intranet. Vil man se nærmere på det, så benyt skolens hjemmeside. Klik på menupunktet "Intranet" og skriv det kodeord som står i papirversionen af dette nyhedsbrev. Ønsker du kodeordet tilsendt, klik HER for at sende Webmaster en mail.

Forårsfest

Velkommen til forårsfest på Gideonskolen torsdag, den 25. marts 2010 kl. 18:00. Skolens elever præsenterer en opsætning af Bibelens beretning om Josef. Reservér aftenen. Der kommer nærmere information.