Nr. 05 - 05. februar 2010

I sne står urt og busk

Den gamle vintersang: "I sne står urt og busk i skjul" har vi valgt som månedens sang. Den passer bedre til måneden i år end den har gjort i mange år, for sjældent har vi set så meget sne som nu. Vi forsøger at rydde sne, så adgangen til skolen er sikret. Det er dog lidt svært at rydde parkeringspladsen. Flere af eleverne har dog påtaget sig "samfundstjeneste", som de selv udtrykker det, og hjælper med at få bilerne ud af sneen, hvis det er nødvendigt. Den varslede snestorm i tirsdags kunne godt mærkes. Heldigvis brød den først rigtig løs, da skolen var slut og børnene var taget hjem. Dagen efter var det meste af dagen ganske pæn. Der er plads til mange spændende projekter med sneen i frikvartererne, og mange af de aktive finder gode projekter at udfordre sig selv med. Generelt er eleverne gode til at respektere de grænser vi har set på skolen omkring sneen. Det skal de roses meget for.

Som i gamle dage

6. klasse var i torsdags på besøg på Arbejdermuseet. I historie har eleverne arbejdet med tiden fra år 1900 og er kommet til 1940'erne. Der er rigtig meget på Arbejdermuseet, som relaterer til denne periode, og selv om eleverne er godt indsat i tidsperioden, så er det alligevel noget andet at se og opleve tingene i virkeligheden.

Vi vandt

I fredags, den 29. januar 2010, var en hel del af vore elever med til Billesborgcup. Det blev en rigtig god dag med mange fine oplevelser. Stemningen var god, og der var ingen problemer. Vi vandt også en del kampe. I Pulje I vandt eleverne bronze. I Pulje II vandt vi både sølv og guld og kom også hjem med årets pokal. Det er jo en rigtig dejlig ting; både at være med og at vinde. Vi mangler at uddele vores egne "fair play" diplomer til det hold, som på særlig måde har udmærket sig for godt teamarbejde og opmuntringer til alle. Det sker nok i næste uge.

Terminsprøver

I næste uge har vi planlagt terminsprøver for elever i 9. klasse. Der er ingen prøver på mandag, men ellers er der prøver de øvrige dage. Eleverne har fået planen med hjem i dag fredag, så de ved, hvordan dagene forløber. Eleverne skal være i skole i normalt omfang.

Velkommen til

Halvårsmøde

Torsdag, den 11. februar 2010 kl. 19:00. Alle skolens forældre er inviteret til opdatering om skolen generelt og om de enkelte klasser / grupper i almindelighed.

Der sendes nærmere besked på mandag.

Befordringstilskud

Vi har nu udbetalt alle tilskud til befordring. Vi skal nu bede forældrene om at kvittere for at man har modtaget disse tilskud. Det gøres af hensyn til revisionen fra Fordelingssekretariatet, som er ansvarlig for forvaltning af disse ministerielle tilskud. Vi beder forældrene om at være behjælpelige, så vi hurtigt får kvitteringen tilbage på skolens kontor.