Nr. 01 - 08. januar 2010

Rigtig godt nytår

Så er juleferien slut og vi er kommet godt i gang med skolen igen i det nye år. Vi ønsker alle vore elever og deres familier et rigtig godt og velsignet nytår 2010. At starte på et nyt år - og denne gang også et nyt årti - er noget særligt. Det er på en måde "en ny begyndelse". Det kan det i hvert fald bruges til. Nu er det jo ikke alle, som har brug for en ny begyndelse. Nogle af os har blot brug for at komme videre eller fortsætte på samme gode måde, som vi gjorde i det gamle år. Under alle omstændigheder er det et godt tidspunkt at evaluere på. Hvis man fungerer godt med sig selv og med sine nærmeste, så er alt jo godt. Er der imidlertid nogle "uvaner", man gerne vil lave om på, så er nytåret et godt tidspunkt at gøre det på. Vi har haft vores første medarbejdermøde på skolen i onsdags og stillede os det spørgsmål. Vi har lyst til at fortsætte med de samme målsætninger om at skabe en god skole for alle elever på skolen. Vi vil gøre vort yderste for at give en god og alsidig undervisning og hjælpe til en sund og balanceret udvikling for hver enkelt elev. Vi tror, at det også er, hvad skolens forældre forventer af os. Derfor ønsker vi jer alle sammen et rigtig godt 2010.

Sne og kulde

Januar er startet som en kold måned. Der er allerede kommet en del sne, så vi har mærket vinteren meget konkret. Heldigvis er der varmt og hyggeligt inden døre, men frikvartererne kræver lidt mere overtøj. Vi skal derfor anbefale vanter, huer og halstørklæder. For de mindste skal der også huskes flyverdragt og varme sko eller støvler. Vi skifter sko, når vi kommer indenfor. Det er ekstra vigtig i disse uger med indesko. Strømpesokker er ikke godt nok. Selv om vi passer godt på, kan vi ikke undgå lidt sne og væde i garderoben. Vi tørrer jævnligt gulvene og passer ekstra på at lokalerne er fri for vand på gulvet. Når man færdes på skolen er det bedst med et par indesko. Sne er sjovt, men vi holder fast i vores regler om at man ikke må genere andre med den. Det er fortsat forbudt at kaste med sne eller "vaske" andre eller sparke sne på dem. Det skal også om vinteren være trygt og hyggeligt at gå på Gideonskolen. Husk det nu!

Billesborgcup

Fredag, den 29. januar 2010 er der Billesborgcup. En del af vore elever skal spille indendørs fodbold i Ravnsborghallen. Vi spiller turnering sammen med to andre kristne friskoler. Vi deltager med 6 hold. Pulje I har 4 hold fra 4. - 6. klasse og pulje II har 2 hold fra 7.-9. klasse. Holdene er udtaget og nu skal vi til at træne. Vi træner de næste tre uger hver mandag og tirsdag på de tidspunkter, hvor eleverne normalt har idræt. Pulje I træner kl. 9:30 til 11 og pulje II fra kl. 11:30 til 13. Alle elever skal derfor huske at medbringe træningstøj til indendørs idræt de næste uger. Husk sko med lyse såler. Husk håndklæde til badning. Mere om arrangementet senere.

An apple a day...

Arrangementer i januar

Foruden Billesborgcup har vi en del andre arrangementer i januar måned. Her er et par arrangementer i næste uge:

Torsdag, 14. januar 2010, (8. kl.), Bioteknologi, kloning og kønne planter

Fredag, 15. januar 2010, Uddannelsesmesse i Bella Center - (9. kl.)