Nr. 39 - 18. december 2009

Sidste nyhedsbrev i 2009

I dag sende vi det sidste nyhedsbrev med hjem i 2009. Hver fredag i årets løb er der sendt informationer om stort og småt til forældre og elever. Det har været festligt at kunne videregive oplevelser og stemninger fra skolen fra uge til uge. Der ligger også rigtig mange billeder på skolens hjemmeside fra årets løb. Det er et lille stykke af Gideonskolens historie, som skrives på den måde. Når der sker så meget, så forsvinder mange detaljer, men hvis man ser på billederne, så er det lettere at huske. 2009 har været et godt år på Gideonskolen. Vores elevtal er vokset en lille smule, selv om vi hele tiden har ligget på maksimum. Vores økonomi ser umiddelbar fornuftig ud, og vi har de medarbejdere, vi skal bruge, selv om et par stykker først kommer tilbage igen i foråret. Vi er glade for Gideonskolen. Det gælder både den daglige, solide undervisning og de mange begivenheder, som giver hverdagen mere farve. Vi håber at forældrene kan nikke genkendende til det.

Lang tur hjem

Vore elever fra 9. kl. kom hjem fra Sydafrika sent søndag aften. En forsinkelse på 4 timer fra Johannesburg gjorde, at man ikke nåede flyet til København om morgenen som planlagt. Vi fik først plads på et aftenfly fra London til København kl. 18:30. Det betød 10 timer ekstra i London og en samlet rejsetid på 30 timer hjem. Men tiden i London gik fint. Vi fik tid til at spise og shoppe og tid til at sidde sammen og evaluere skolerejsen. Elevernes forskellige indfaldsvinkler prægede deres beskrivelse. Det var spændende med den fine sociale kontakt og udfordrende at møde de mange behov blandt fattige mennesker. Vi ville gerne have gjort meget mere. Konferencen var et highlight. Både de mange konkurrencer og lovsang, forkyndelse og fællesskab.

Glædelig jul til Vallensbæk

I går, torsdag, den 17. december 2009, var vi på Vallensbæk Rådhus for at afleveres vores "levende julekort". Det var også denne gang en dejlig oplevelse, og vi tror at medarbejderne på Rådhuset har fået en god oplevelse gennem vores sang, dans, musik og hilsen.

Afhentning af juletræ

I onsdags hentede 9. klasse juletræ sammen med Else Lange. Det er der en lang tradition for. Vi sætter træet op i weekenden, så det er klar til vores afslutning på tirsdag. Det kommer til at lyse op i det store vindue hele juleferien til glæde og inspiration for alle vore naboer.

Juleferie

Sidste skoledag er på tirsdag, den 22. december 2009. Eleverne skal møde kl. 8:30 og har fri 11:00. Der er ingen SFO denne dag.

Rigtig glædelig jul

Vi ønsker alle vore elever og familier en rigtig glædelig jul og et godt nytår 2010. Tak for jeres opbakning og hjælp i årets løb. Vi håber at julen i vore mange familier har fået et vigtigt signal fra Gideonskolen om, hvad der er vigtigt at fokusere på i julen: Jesus Kristus blev født som menneske for at give sig selv om et fuldkomment offer til frelse for alle mennesker.

Første skoledag

Første skoledag efter ferien er mandag, den 4. januar 2010. Alle eleverne møder kl. 08:30. Rigtig godt nytår.