Nr. 38 - 11. december 2009

Jul på Gideonskolen

På fredag, den 18. december 2009, mødes vi på Gideonskolen kl. 15 til årets traditionelle familiesamling. Vi har inviteret skolens elever med forældre, søskende og nærmeste familie i øvrigt til en festlig optakt til julen. Skolens elever medvirker med fortællingen om "Støvlerne", eleverne vil synge, spille og danse og gøre deres bedste for at inspirere til en ægte jul med Jesus Kristus i centrum. Vi glæder os til at møde rigtig mange ved denne anledning og håber på, at det tidlige tidspunkt ikke bliver et problem for nogle forældre. Kom: Se, hør, smag og oplev.

JUL på GIDEONSKOLEN

Fredag, den 18. december 2009 kl. 15 - 17.

Velkommen til alle skolens elever og deres nærmeste familie.

Snart hjemme igen

Vore elever på rejse i Sydafrika kommer hjem søndag morgen. En skolerejse på 17 dage får sin ende. I denne uge har de været på en konference med 2040 andre unge fra hele Afrika. Den kaldes: All Africa Student Convention - AASC - og er en slags olympiade og et stævne for unge fra ACE-skoler over hele Afrika. Man mødes for at dyste i mange discipliner. Vi har deltaget i dans og drama, i bordtennis, skak og dam, i atletik, musik og sang. Vi har elever, som udstiller tegninger og malerier, og som har lavet PowerPoints. Årets tema har været UBD: Unique by Design. I Salme 139:14 står der: "Jeg takker dig, fordi jeg er underfuldt skabt ..." Vi er alle sammen forskellig i højde og drøjde. Vi har forskellige talenter og interesser. Men uanset hvad, så tager Gud ikke fejl, og derfor er vi unikke og vidunderlige i Hans øjne. Glem alle modefænomener, se dig selv i spejlet og tak Gud, fordi du er vidunderlig skabt.

Om aftenen er der et ungdomsrally, hvor musik og sang og forkyndelse er tydelig. Der uddeles medaljer for fornem indsats. Vi ved endnu ikke, hvordan vi har klaret os. De fleste discipliner er endnu ikke afsluttet, når dette nyhedsbrev skrives. Det har været en meget indholdsrig rejse med utrolig mange oplevelser og indtryk. Vi har lært nye mennesker at kende, oplevet nye ting med Gud, og lært os selv bedre at kende. Det har udviklet det engelske sprog og vores forståelse for andre mennesker og deres levevis. Det vil tage rigtig lang tid at fordøje de mange ting. Det har været en rigtig dejlig og berigende tur; men nu glæder vi os også til at komme hjem.

Julekort til Vallensbæk

På torsdag, den 17. december 2009 er vi inviteret til Vallensbæk Rådhus. Igen i år har man ønsket at vi bringer et levende julekort med en hilsen til borgmester Kurt Hockerup og rådhusets medarbejdere. Det er en tradition, som vi har holdt siden vi flyttede til Vallensbæk i 2001. Vi glæder os over den særlige anledning.

Juleferie

Juleferien nærmer sig. Vi har endnu godt og vel en uge tilbage til ferien. Den sidste skoledag er tirsdag, den 22. december 2009. Eleverne skal møde kl. 8:30 som sædvanligt, men de får fri allerede kl. 11:00. Det er en juleafslutningsdag. Der er ingen SFO denne dag. Vi beder forældrene om at finde alternativ pasning. Skolens medarbejdere slutter året af med en julefrokost på skolen. Første skoledag efter ferien er mandag, den 4. januar 2010 til en helt almindelig skoledag.