Nr. 33 - 6. november 2009

Det summer af liv

I onsdags havde vi skoleårets første forældrekonsultation. Vi startede kl. 14 og fortsatte til kl. 21. Der var mange samtaler og skolen summede af liv fra børn og forældre. Ventetiden gik med at tale med hinanden som forældre, mens børnene kunne vælge mellem kreative beskæftigelser og TV-biografen. Konsultationerne havde udgangspunkt i undervisningsrapporterne og elevernes faglige status samt en fælles samtale om trivsel og almen udvikling. Det var rigtig dejligt at mødes med elever og forældre og gøre status. Vores omtale af konsultationerne til eleverne var, at de var inviteret til "fest". Det var også hensigten. Vi tror da også at rigtig mange oplevede det på den måde. Selvom der også er faldet et alvorsord ind imellem, så er det en festlig måde at mødes på og dele ansvar om et barns udvikling. Tak for nogle rigtig gode samtaler.

ABC-vinder

I sidste uge blev det så afgjort, hvilken klasse, der havde vundet "Alle Børn Cykler". Alle skolens elever deltog i projektet i to uger først i september. Vi vandt ikke nogle af de udlovede præmier, men har lavet vores egen interne opgørelse. Vinderen af konkurrencen blev 4. klasse, som i tirsdags blev fejret med en tur til McDonald's.

Chillfaktor - 10o

Vejret har været noget udfordrende i denne uge. I onsdags havde vi en strid østenvind med 5 graders varme. Men "chillfaktoren" var -10 grader. De fleste elever var klædt godt på til dagen, men der var elever, som havde overset vejrudsigten. På skolens hjemmeside kan man finde lokalvejret. Hvis man klikker på himmelen til venstre for flaget får man den lokale udsigt for Vallensbæk Strand. Klikker man til højre får man landsudsigten. Specielt kortet over nedbør er meget anvendeligt. Udsigterne kan være en hjælp, hvis man er usikker på vejrforholdene.

Tog til tiden

På skolens hjemmeside er der link til det aktuelle tog. Klik på taget til venstre for skolen, så kan man med det samme se, om alt er normalt. Kommer man med bus, så klik på busstoppestedet til højre for skolen og de aktuelle bustider mv. dukker op på skærmen. Der er i øvrigt andre interessante links, man kan finde, hvis man søger lidt på forsidebilledet. God fornøjelse.

Mælk til 2. halvår

Nu er det tid til at bestille mælk til efter juleferien. Bestillingen gælder perioden fra januar til sommerferien 2010. Alle elever, som får mælk i øjeblikket har får en folder med hjem, så man kan bestille via Internettet. Elever, som ikke får mælk nu, men som gerne vil have det efter jul, kan få en lignende folder på kontoret. Mælken skal betales senest den 14. december 2009 for at leveringen kan starte på første skoledag efter ferien.

Jul på Gideonskolen

Næste arrangement for skolens familier er planlagt til fredag, den 18. december 2009. Det gælder "Jul på Gideonskolen", som afvikles denne dag fra kl. 15 - ca. 17. Vi beder alle forældre om at være opmærksom på det og reservere dagen. Vær også opmærksom på det tidlige tidspunkt - måske er der brug for at tage et par timer fri fra arbejde. Mere om dette senere.