Nr. 31 - 23. oktober 2009

I gang igen

Vi er kommet godt i gang igen efter efterårsferien. Vi var lidt spændt på vejret, men det har artet sig pænt i vores område. Efteråret er dog kommet. Temperaturerne er noget lavere end før ferien, og bladene falder af træerne. De fleste elever/forældre er opmærksomme på det, så det lidt mere solide og vindtætte overtøj og fodtøj er taget frem fra garderoben. Det er mørkt om morgenen, når skolen starter. Derfor skal man have reflekserne frem, så eleverne bliver set i trafikken.

Bonusbutik

Det var en fest med bonusbutik fredag før efterårsferien. Eleverne omsatte deres bonus til rigtig mange forskellige ting. Flere elever har købt begivenheder: Happy Meal, bowling og svømning. Det forsøger vi at afvikle snarest. I denne uge har 15 af eleverne spist frokost på McDonald's - så håber vi, at det var et "Happy Meal".

Motionsdag

Skolens motionsdag blev også i år afviklet på et god og inspirerende måde. Vi benyttede arealerne ved Brøndby Strand som base. 9. klasses elever stod for afviklingen, og alle andre elever cirkulerede mellem de mange aktiviteter. Der er rigtig mange billeder på hjemmesiden fra den begivenhed.

Trafikundervisning

I tirsdags var 5. klasse på tur til FDM Sjællandsringen i Roskilde. Det var arrangeret at Vestegnens Trafiksikkerhedsråd. Der blev stillet bus til rådighed for os til transporten og politi, brandvæsen og trafikinstruktører hjalp vore elever til en bedre forståelse af trafiksikkerhed. Eleverne prøvede simulerede uheld med sikkerhedssele og drejede rund i en bil hængende i selerne. De døde vinkler omkring bus og lastbil blev afprøvet, og alle kom en tur på glatførekursus med særlige cykler. Det var en rigtig spændende oplevelse.

Undervisningsrapporter

I denne uge færdigskrives de første undervisningsrapporter i dette skoleår. De bliver helt færdige i løbet af næste uge, og så er de tilgængelige på Gideonweb for forældre, som har adgangskode. Rapporten danner grundlag for den efterfølgende konsultation.

Forældrekonsultation

Reservér onsdag, den 4. november 2009 til den første konsultation i dette skoleår. Konsultationen er for både elever og forældre. Vi ønsker at det skal være en festlige anledning, når skole og hjem mødes om elevens aktuelle situation. Der er mulighed for at reservere tid til konsultationen. Vi afsætter 20 minutter til hver samtale. Der er åbent mellem 14 og 21. I næste uge sender vi en nærmere beskrivelse med hjem og så kan de enkelte forældre ønske tid. Vi koordinerer de mange ønsker og lægger en plan, som så vidt muligt følger forældrenes ønsker.

Efter fyraftensmøde

I går, torsdag, den 22. oktober 2009, afholdte vi "efter-fyraftens-møde" på Gideonskolen. Ca. 30 familier har henvendt sig siden skolestarten med ønske om plads til deres barn. Mødet har til hensigt at præsentere Gideonskolens pædagogik og kristne profil. Forældre, som i alt væsentligt er enige i dette er meget velkommen til at få deres barn skrevet op.