NYHEDSBREV

Nr. 25 - 28. august 2009 

Hjemme igen

I mandags mødte Ib og Ingelise Johansen igen på Gideonskolen efter en uges ophold i Sydafrika. Det var en dejlig inspiration at være med til konferencen i Sydafrika. Der var rigtig god undervisning og inspiration og mange venskaber, som blev fornyet. Vore venner Pam & Graham Yoko, som er ledere af ACE i Sydafrika, sender varme hilsener tilbage til alle på Gideonskolen. 

En rigtig god start

Ved vort medarbejdermøde i onsdags opdaterede vi hinanden om de første uger i dette skoleår. Alle er enige om, at vi er kommet rigtig godt fra start. Det er en glæde at arbejde med eleverne i hverdagen. Nogle af dem er nye, og de skal lige vænne sig til skolens regler og rytmer, men også det synes at gå godt. Vi minder forældrene om, at de skal ringe til skolen, hvis en elev er syg. 

Personalia

Elsebeth Thomsen er sygemeldt i disse uger. Vi har arbejdet med en midlertidig løsning indtil nu, men fra på mandag bliver det en mere fast løsning. Ingelise Johansen vil tage de fleste af børnehaveklassens timer indtil Elsebeth Thomsen er klar igen. Sanne Madsen vil tage sig af ABC-gruppen. Skolens øvrige personale vil i fællesskab løse udfordringen med engelsk på de små klassetrin. Vi ønsker Elsebeth Thomsen rigtig god bedring.

Manuela Sekyere er en af vore tidligere elever, som nogle dagen om ugen vil være på skolen og hjælpe os med læsetræning af elever. Velkommen - det er dejligt at have et kendt ansigt iblandt os.
 

Velkommen til

Forældremøde

Tirsdag, den 8. september 2009, kl. 19:00

Yderligere information kommer senere. Reservér aftenen.


Alle Børn Cykler

ABC starter mandag, den 7. september 2009. Konkurrencen kører i 14 dage, og vilkårene er de samme som tidligere. Det er en god idé at gøre cyklerne klar, hvis de ikke allerede er det. Alle elever får point, hvis de cykler hver dag. Hvis man husker cykelhjelm, får man dobbelt point. Eleverne vil blive nærmere informeret i næste uge. 

Forældrekursus

Lørdag, den 12. september 2009 kl. 9-12 afholder vi forældrekursus. Det gælder alle skolens nye forældre - og forældre, som ikke tidligere har deltaget i dette kursus. Vi vil fortælle lidt om skolens historie og pædagogiske idé. Reservér dagen - der sendes nærmere information med eleverne hjem. 

Rigtig betaling

Tak til alle forældre, som har husket at betale skolepenge efter de nye takster. Det er en stor hjælp, at vi ikke behøver at kontakte så mange for at minde om dette. Husk i øvrigt ved indbetaling til skolen altid at anføre forældrekontonummer.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER