Nr. 21 - 19. juni 2009

Afslutningsfest

På torsdag, den 25. juni 2009 kl. 15:30 har vi den årlige afslutningsfest på Gideonskolen. Det er afslutningen på det 12. skoleår på Gideonskolen. Traditionen tro byder skolen på en fest for alle skolens elever med deres nærmeste familie. Vi mødes i skolens festsal til en stor samling, hvor eleverne optræder og der uddeles diplomer og afgangsbeviser til elever, som slutter skolegangen efter 9. klasse. Efter denne samling byder skolen på grillmiddag. Der er opsat hoppeborge, og pølsevognen er også på plads. Vi ønsker at sætte et mindeværdigt punktum for skoleåret og især for elever, som forlader skolen. På mandag sender vi en invitation med eleverne hjem, med anmodning om tilmelding, så vi kan planlægge festen.

Sidste skoledag

Fredag, den 26. juni 2009 er sidste skoledag. Det er en kort dag. Eleverne møder til sædvanlig tid kl. 08:30. Den første del af dagen er oprydning mv. i lærecentrene. Den anden del er en gudstjeneste, og så slutter dagen med en forfriskning. Eleverne sendes hjem kl. 11:00. Skolen er derefter lukket. Der er ingen SFO. Vi har en afslutning med skolens personale. Forældre, som normalt benytter SFO bedes venligst finde andre pasningsmuligheder denne dag.

Bonusbutik

Det var en festdag i fredags, da vi afholdte skoleårets sidste bonusbutik. Der var mange spændende ting at "købe", og man kunne også bruge sine bonus til f.eks. bordtennis, svømning, bowling mv. I denne uge har eleverne derfor afviklet disse aktiviteter.

SFO i sommerferien

I denne uge har forældre tilmeldt børn til SFO i sommerferien. Vi håber at alle interesserede har henvendt sig til Ingelise Johansen, fordi vi nu planlægger sommerens SFO ud fra de tilmeldte elever. Skulle man have overset dette, så må man kontakte Ingelise Johansen for at høre nærmere.

Skolebilleder

I fredags blev dette års skolebilleder udleveret til alle elever. Vi ved endnu ikke, om der er behov for omfotografering. Hvis forældre ønsker det, så skal man snarest muligt kontakte skolens kontor, så vi kan tage stilling til behovet. Der er ikke lang tid tilbage af skoleåret, så det vil under alle omstændigheder knibe med tiden. Forældre skal huske at betale for billederne - eller sende dem tilbage til fotografen.

Undervisningsrapport

På tirsdag, den 23. juni 2009, vil eleverne modtage den sidste undervisningsrapport i dette skoleår. Rapporten bliver klargjort i weekenden. De forældre, som har adgangskode til Gideonweb, kan se rapporten allerede på søndag. Der hjemsendes som sædvanlig to kopier. Den ene kopi kan man beholde - den anden skal sendes tilbage til skolen i underskrevet stand. Der er ingen konsultation i forbindelse med denne rapport. Forældre, som måtte have spørgsmål til indholdet er velkommen til at kontakte kontaktlæreren eller skolens kontor.