NYHEDSBREV

Nr. 13 - 17. april 2009 

Efter påske

Så er vi tilbage igen efter en dejlig påskeferie. Vejret har været fantastisk i ferien, og det gode vejr ser ud til at fortsætte. Det har givet anledning til mange forårslege i skolegården. Der er kommet meget mere gang i sandkassen, gyngerne og de andre udfordringer vi har på skolen. Overtøjet er kommet af, og det kan mærkes indendørs, at murstenene er varmet godt igennem. Det er en skøn årstid, som vi alle sammen nyder. 

Nyt tæppe på boldbanen

I tirsdags blev der lagt nyt tæppe på boldbanen. Det er vores bygmester, Henry Jacobsen, som hjælper os med belægningen. Charlie Haller og Mogens Knudsen sørgede for den praktiske udførelse. Boldbanen har længe trængt til en ny belægning, og det var dejligt at se det gamle forsvinde og det nye komme på. Der er ikke mange skoler, som lægger nålefilt på udendørs arealer, men det gør vi. Alle eleverne nød at prøve den nye belægning, og det var lige før de tog skoene af inden de gik ud på banen. Tak for hjælpen og tak for indsatsen. 

Generalprøve i biologi

I onsdags deltog vi i den landsomfattende generalprøve i biologi. Det er en internetprøve, og hensigten var at afprøve, om systemet kunne klare en stor belastning. Samtidig er det nyttigt for vore elever at afprøve deres færdigheder på denne måde. Det gik rigtig godt. Der var ingen ventetid, og teknikken fungerede fuldt tilfredsstillende. Vi ser nu frem til at kunne benytte den teknik til den rigtige prøve i maj. 

Afgangsprøver

Vi har i påsken lagt beskrivelser af de kommende afgangsprøver på skolen hjemmeside. Vore elever finder dem under "Lovkrav" i menuen. Vælg pkt. 5: "Folkeskolens afsluttende prøver på Gideonskolen". Her findes prøvetidspunkter og prøvevilkår. Det er dog først muligt at angive de sidste prøver mandag, den 27. april 2009. Det er prøver i udtræk, som først må oplyses en uge før de skriftlige prøver. Vi anbefaler vore elever i 9. klasse at studere disse oplysninger nøje. De vil også blive gennemgået på skolen før de skriftlige prøver. 

FKF

Foreningen af Kristne Friskoler er vores skoleforening. I torsdags var der åbent hus med præsentation af foreningens nye lokaler samtidig med en reception for den nye daglige leder i anledning af hans 50 års fødselsdag. Ib og Ingelise Johansen deltog i dette på skolens vegne. 

Skoleledermøde

På tirsdag, den 21. april 2009, er Gideonskolen vært for et skoleledermøde for de kristne friskoler øst for Storebælt. Mødet varer hele dagen og der forventes omkring 20 ledere. Vi er glade for at lægge hus til og være værter for denne kreds af skoler. 

Årsmøde

Gideonskolens årsmøde er fastlagt til tirsdag, den 26. maj 2009 kl. 19:00. Vi glæder os til at mødes med skolens forældrekreds og redegøre for skolens regnskab og samlede virke ud fra dette. Reservér venligst aftenen. Der vil blive hjemsendt nærmere besked.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER