Nr. 07 - 27. februar 2009

Konsultationer

Vi nærmer os de næste forældrekonsultationer på Gideonskolen i dette skoleår. De finder sted onsdag, den 11. marts 2009 kl. 14 - 21. Det kommer til at foregå på samme måde som ved konsultationerne i efteråret: Altså på én dag. Vi havde en god erfaring med det. Forud for konsultationerne vil elevernes undervisningsrapporter blive sendt hjem. Det vil ske enten mandag eller tirsdag, den 9. eller 10. marts 2009. Rapporterne vil være tilgængelig på Gideonweb for forældre, som har kode til denne Internet side med deres børns undervisningsforhold. Forældre vil i lighed med tidligere modtage nærmere information fra skolen med mulighed for at ønske tid til konsultationen. Det er rigtig vigtigt, at alle familier satser på at deltage i konsultationen. Velkommen

Husk: Forældrekonsultation onsdag, den 11. marts 2009 kl. 14 til 21.

Gentilmelding af elever

I lighed med tidligere år vil vi bede forældrene om at tilkendegive deres planer for næste skoleår. Vi forventer at eleverne fortsætter på Gideonskolen, men skulle man have andre planer, er det vigtigt at vi ved det, så vi kan bygge bro til en ny skole.
I forbindelse med forældrekonsultationen vil vi derfor bede forældrene om at aflevere en talon, som viser disse planer.

Snehvide

I går, torsdag, den 26. februar 2009, var forældre og søskende til eleverne i 4. klasse inviteret til at se klassens opsætning af "Snehvide". Det er en tradition, at netop dette klassetrin opfører et skuespil som led i deres danskundervisning. Eleverne har øvet i mange uger, og fremført det klassiske eventyr på fornem måde. Benedikte Back havde også i år instrueret eleverne, og det har været en stor oplevelse for dem at forberede teaterstykket. I dag har alle skolens elever fået lov til at se resultatet af elevernes arbejde. Det var festligt og spændende. Tillykke med resultatet.

Post & Telemuseet

Vi har tidligere haft nogle fine oplevelser på Post & Telemuseet. I denne uge har to af vore klasser fået en guidet tur på museet. Temaet var denne gang "Ordfabrikken". En lokal guide hjalp eleverne til at finde vej gennem udfordringen. For alle var det en spændende og vedkommende oplevelse, som indgik i elevernes danskundervisning på skolen.

Den nye BH-klasse

Vi har inviteret eleverne til den kommende børnehaveklasse på besøg. Der bliver 14 nye elever, som alle har fået tilbud om at være sammen med den nuværende børnehaveklasse en halv dag. Vi gennemførte samme besøgsform sidste forår, og det var en god oplevelse. Velkommen til alle de nye børn.

Musik på Tværs

På tirsdag, den 3. marts 2009, skal alle eleverne i 3. og 4. klasse være med til en stor koncert med Sjællands Symfoniorkester. Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, som denne gang bliver givet til juniorlærecenteret. Der sendes nærmere besked til de involverede elever og forældre.