NYHEDSBREV

Nr. 01 - 9. januar 2009


Godt nytår 2009

Så er den første uge i 2009 afsluttet på Gideonskolen. Vi er kommet godt i gang. Det blev til to ugers juleferie, og det gav plads til afkobling og samvær med familie og venner. Når vi går ind i et nyt år, vil mange mennesker træffe beslutninger om forandringer. De vælger at leve sundere, bedre og gladere. Stor respekt for sådanne beslutninger. Dem kan der være mange gode grunde til.

Der er også noget, som ikke forandrer sig, og som vi ikke ønske skal forandre sig. Bibelen er Guds Ord, og det forandrer sig ikke. Der er heller ingen forandringer hos Gud. Gud er kærlighed. Jesus Kristus er i går, i dag og til evig tid den samme. Han er stadig Guds søn og verdens frelser. Guds nåde er ny hver morgen. Den bruges aldrig op, og der er altid nok. Det betyder noget, at livet indeholder forankringspunkter, som ikke rokkes. Der er rigeligt med områder i vores tilværelse, som ændres hele tiden. Derfor er det godt, at der er noget, som vi kan holde fast ved.

Gideonskolen vil holde fast i sine målsætninger og værdier. Vi ved godt, at det ikke er så let, i en tid, hvor mange ønsker det offentlige rum fri for religion. Det gør vi ikke! Vi ønsker respekt om det enkelte menneskes ret til at tro og vise sin tro i en praktisk hverdag. Vi er stolte af vores kristne friskole, og vil både tale, skrive og vise, hvem vi tor på. Vi ønsker alle vore elever og deres forældre og øvrige familie: Rigtig godt og velsignet nytår 2009. 

Velkommen til Daniel

Daniel Karangi er ny medarbejder på Gideonskolen. Han afløser Daniel Thomsen, og vi byder ham varmt velkommen. Tag vel imod Daniel. Daniel skal primært arbejde i juniorlærecenteret. To dage om ugen vil han desuden hjælpe til i skolens SFO. 

Sommerferie i 2009

Vi har fået enkelte forespørgsler om sommerferiens placering i 2009. Vi forstår at forældre har brug for at planlægge sommerferie på deres arbejdsplads. Vi har derfor lavet en plan over ferier og fridage for skoleåret 2009/10. Den findes på skolens hjemmeside under "Vigtige datoer". Første skoledag efter sommerferien er onsdag, den 12. august 2009. 

Efter-fyraftens-møde

På torsdag, den 15. januar 2009 har vi igen inviteret interesserede forældre til et "efter-fyraftens-møde". Igen har vi samlet en gruppe forældre til nærmere præsentation af Gideonskolen. Heri indgår også en orientering om skolens pædagogik og kristne profil. Det plejer at være ganske gode samlinger. Forældre og venner til skolen er velkommen til at deltage. Mødet er fra kl. 16:15 til ca. 17:30.


Musik på tværs

På mandag, den 12. januar 2009 vil vore elever i 3. og 4. klasse møde Elsebeth Speyer. Hun er kontaktperson til Sjællands Symfoniorkester. Vi har gennem en årrække være med i "Musik på Tværs", og glæder os også i år til at blive forberedt på den store koncert. På mandag introducerer Elsebeth Speyer eleverne til dette forårs koncert.
 

Se flere billeder fra ugen, tryk HER