Nr. 40 - 19. december 2008

Stort fremmøde

I fredags, den 12. december 2008, var vi samlet til "Jul på Gideonskolen". Årets opsætning var: "Den fjerde vismand". Der var et rigtigt stort og flot fremmøde fra de familier, som gennem børnene er tilknyttet skolen. Vi fik mange spontane tilkendegivelser fra forældre, som tilkendegav deres glæder over programmet og kvaliteten i fremførelsen. Vore elever gjorde det rigtig godt. Der var energi og glæde i præsentationen, og det er med taknemmelighed til alle involverede, at vi tænker tilbage på den store indsats.

Juleevangeliet

Ved "jul på Gideonskolen" satte vi fokus på Jesu fødsel og liv med hovedvægt på, hvad det betyder for os i 2008. Der er så meget, som let kan flytte fokus fra den centrale begivenhed. Hvis Jesus tages ud af sammenhængen er der kun "indpakningspapir" tilbage. Det er hurtigt overstået! Men troen på Jesus som verdens frelser bliver vi aldrig færdige med. Den holder i tiden og evigheden. Derfor skal der fra Gideonskolens side lyde et ønske om en rigtig velsignet højtid med ordene fra hyrderne på marken: »Lad os gå ind til Betlehem og se det, som er sket, og som Herren har forkyndt os.«

Sidste skoledag i morgen

I morgen, lørdag, den 20. december 2008, er det sidste skoledag inden juleferien. Eleverne skal møde kl. 8:30 og skoledagen slutter kl. 11:00. Det er lidt usædvanligt at bruge en lørdag, men alternativet var at vi skulle mødes på mandag igen. Så synes vi det er bedre at slutte af på denne måde. Der er ingen SFO - hverken før eller efter. Vi regner med, at forældrene i almindelighed har fri og kan hente og bringe børnene. Dagen er kun for skolens elever. Vi starter med en gudstjeneste, derefter er der et frikvarter og anden del er omkring det flotte juletræ i salen. Når det er overstået, vil vi slutte med en forfriskning til alle børnene. Vi beder forældrene om at afhente børnene præcis kl. 11:00, fordi skolens medarbejdere forbereder en frokost med hinanden inden juleferien. Tak for hjælpen.

Vallensbæk Rådhus

En del af skolens elever besøgte Vallensbæk Rådhus i går, torsdag, den 18. december 2008. Eleverne viste nogle af de mange indslag fra "Jul på Gideonskolen", og bragte vores "levende" julekort til borgmesteren og alle hans medarbejdere på Rådhuset. Det var som altid en rigtig festlig eftermiddag.

Musik skal der til

I tirsdags havde eleverne i 3. og 4. klassen besøg af Elisabeth Gjerluff Nielsen. Hun er musiker, og gennem Coda var vi blevet tilbudt et sådant besøg. Hun har før været hos os og fortalte eleverne lidt om sit liv som musiker og gav nogle smagsprøver på det.

Tak til Daniel

Daniel Thomsen afslutter sin opgave på Gideonskolen med udgangen af december. Han skal videre med sin uddannelse, og det ønsker vi ham alt godt til. Tak for endnu en periode sammen med os - hvem ved? Måske kommer du snart tilbage?

Juleferie

Sidste skoledag er i morgen, lørdag, den 20. december 2008 kl. 8:30 - 11:00. Første skoledag i det nye kalenderår er mandag, den 5. januar 2009. Det er en helt almindelig skoledag.