Nr. 33 - 31. oktober 2008

Lovsang

I denne og næste uge gennemfører vi en undervisning til eleverne i 7. -9-. klasse om lovsang. Lovsang er andet end fællessang. Det er hjertets samtale med Gud udtrykt gennem sang og musik. De fleste af vore elever er vant til det fra deres egne kirker, men der er andre, som ikke har samme erfaring. Det er Annette Due Jensen, som underviser. Annette Due Jensen er skolens daglige leder af lovsangs-teamet. Vi har rigtig mange elever, som hjælper til ved vores fælles andagter. De spiller eller synger og leder på den måde mange af de andre elever i forbindelse med skolens morgensamlinger. Det er en dejlig oplevelse at være med i lovsangen. Vi er rigtig glade for de mange elevers medvirken uanset, om de står foran eller deltager sammen med deres kammerater i den stor flok.

Avedøre Rensningsanlæg

I mandags besøgte elever fra 8. klasse Avedøre Rensningsanlæg. Vi har tidligere brugt stedet som udflugtsmål. Det er en nyttig oplevelse at gennemgår mekanikken bag rensning af vores spildevand. Vi ved at det godt kan være lidt "ulækkert" at se virkeligheden på tæt hold i den forbindelse. Den udendørs præsentation blev kortet lidt af på grund af voldsomt regnvejr. Alligevel var det en nyttig og udbytterig tur.

Betaling for PACEs

I denne uge er der sendt regninger med eleverne hjem. Det gælder betaling for PACEs og andre materialer for perioden fra sommerferien til efterårsferien. Vi beder forældre om at være opmærksomme på betalingsfristen. Eventuelle spørgsmål kan rettes til skolens regnskabsfører, Benedikte Back.

Skolemælk

I næste uge sender vi en ny folder med hjem om skolemælk. Bestilling og betaling for skolemælk for den næste periode skal fremover ske via Skolemælks hjemmeside. Det er en ny ordning. Rigtig mange benytter i forvejen denne mulighed, og derfor har man taget konsekvensen af det. Der er dog fortsat mulighed for at bruge girokort til betaling og bestilling. Man skal kontakte skolens kontor, hvis man ønsker et girokort. Den næste mælkebestilling gælder perioden fra januar til juni 2009. Spørgsmål til dette kan rettes til skolens kontor.

Konsultation

Så nærmer vi os forældrenkonsultationerne. Det sker onsdag, den 12. november 2008 kl. 14 - 21. Konsultationerne er både for forældre og elever. Det er måske derfor lidt misvisende at kalde det "forældre"-konsultation. Det er nemlig rigtig vigtigt, at eleverne er med. Undervisningsrapporterne sendes hjem senest tirsdag, den 11. november 2008. De kan også læses på "Gideonweb" et par dage før. Hvis man ikke har adgangskode, kan en sådan rekvireres fra skolens Webmaster, Lars Schultz. Vi beder alle skolens forældre om at reservere eftermiddagen / aftenen.

Efter-fyraftens-møde

I går eftermiddags havde vi igen besøg på Gideonskolen af interesserede forældre. Det er en glæde at vise skolen frem. Vi havde et rigtig godt og dejligt besøg med de fremmødte.