NYHEDSBREV

Nr. 32 - 24. oktober 2008 

Festlig dag

Dagen før efterårsferien blev en rigtig festlig dag. Først bonusbutik og så motionsløb/-leg. Der var stor forventning til den første bonusbutik i dette skoleår. De nye elever - bl.a. i børnehaveklassen - havde ikke oplevet det før. Udstillingen af de mange ting i den gule forhal skaber en festlig ramme for omsætning af elevernes bonus til søde, små, sjove, praktiske ting og sager. Bonusbutikken er "ros" til pligtopfyldende elever, og en frisk "gulerod" som incitament i det daglige arbejde.

Vejret var godt til dagens afslutning på det grønne område ved Strandesplanaden. De mange forbipasserende spærrede øjnene op, da Gideonskolens elever motionerede. Der blev sjippet, kastet med bold, kørt i moon-cars og meget andet. Vi har en del billeder på skolens hjemmeside fra begivenheden, som nok er værd at se nærmere på. 

Opmærksomme forældre

Også i efterårsferien oplevede vi et indbrudsforsøg på Gideonskolen. En forbipasserende kondiløber fik tilsyneladende forpurret gerningsmandens forehavende. Ganske vist blev en del af hegnet ødelagt, men der skete ikke noget på skolens bygning eller ejendele. Det sker, at forældre, som bor i området, kontakter skolen for at gøre opmærksom på, at noget usædvanligt er i gang. Det er vi meget taknemmelige for. Vi følger altid prompte op på sådanne telefonopringninger. Det er vigtigt at vi sammen passer godt på vores skole. Tusind tak for hjælpen. 

Forældrekonsultation

Onsdag, den 12. november 2008 kl. 14 - 21 har vi forældrekonsultation. Det er årets første konsultation. Umiddelbart før hjemsendes en undervisningsrapport med informationer om elevens udbytte af undervisningen. De fleste forældre ved, at rapporten frigives på "Gideonweb" - så man kan se sammen på den derhjemme inden konsultationen. I øjeblikket skriver skolens medarbejdere på rapporterne, og i løbet af de næste par uger er de så færdige til kopiering og omdeling. Vi prøver at gennemføre konsultationerne på én dag, selv om vi tidligere har afsat to dage til dette. Derfor beder vi alle forældre om at reservere eftermiddagen / aftenen til konsultation på Gideonskolen sammen med deres børn. 

Kort og godt

Lise Museth er de næste 4 uger i lærerpraktik. Det gælder enkelte dage i ugens løb. Det er et led i uddannelsen, og undervisningen varetages af andre af skolens medarbejdere de dage, Lise Museth ikke kan være på skolen.

Spildevandscenteret i Avedøre besøges på mandag, den 27. oktober af eleverne i C4 (8. kl.). Det er altid et besøg værd og en nyttigt erfaring at vide, hvad der sker med vores spildevand. Centeret har dygtige medarbejdere, som informerer om rensning og udledning.

DONG besøges den efterfølgende tirsdag (den 4. november 2008) af vore elever i C5 (9. kl.). Vi har også tidligere været på besøg her, og ser frem til et gensyn med en ny elevgruppe. 

Efter-fyraftens-møde

På torsdag i næste uge har vi inviteret interesserede forældre til et "efter-fyraftens-møde". Hensigten er at præsentere skolen og fortælle om skolens pædagogik og kristne profil. Det plejer at være godt besøgt og en nyttig information til nye og interesserede forældre.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER