NYHEDSBREV

Nr. 31 - 10. oktober 2008 

Tilbage til hverdagen

Efter en vellykket lejrskole har vi nu haft to ugers almindelig skolegang. Det er godt at være ude - og godt at være hjemme. Vi har talt med rigtig mange forældre og elever, og der er en fin samstemmighed om den gode lejrskole. Nu gælder det igen det daglige arbejde og her tages der godt fat. Vi er næsten færdige med den første fjerdedel af skoleåret her til efterårsferien, og det er et godt tidspunkt at stoppe op og vurdere, hvor langt vi er. Det gør vi som medarbejdere, og vi er generelt godt tilfredse med resultaterne. Vi gør det også i forhold til skolens elever, og i løbet af de næste par uger skrives årets første undervisningsrapporter. Dem glæder vi os til at præsentere ved forældrekonsultationerne onsdag, den 12. november 2008.

 

 Forældrekonsultation:

 Reserver onsdag, den 12. november 2008 kl. 14 - 21.
 Nærmere besked følger.

 

BK Medical

Eleverne i 8. og 9. klasse var i går på virksomhedsbesøg hos BK Medical i Herlev. En af skolens forældre havde arrangeret besøget. BK Medical har specialiseret sig i ultralyd. Eleverne fik både en oplevelse af, hvad ultralyd bruges til og så produktionen. Det var igen en fin oplevelse. 

Efteråsferie

I næste uge er det efterårsferie. Det er et godt tidspunkt til en lille pause i hverdagen. Så kan man lave noget andet sammen med familien eller med sine venner. Skolens SFO er også lukket, så forældre må finde andre løsninger på et eventuelt pasningsbehov. 

Bonusbutik

Så kom den igen. Torsdag eftermiddag dækkede vi op til Bonusbutik i den gule forhal. Der blev dækket op med mange ting og sager, som kunne erhverves for elevernes bonus. En del elever havde sparet op fra før sommerferien, men de fleste omsatte deres bonus fra dette skoleår til praktiske, nyttige eller sjove ting. Der er fest på Gideonskolen, når bonusbutikken er åben. 

Motionsdag

Skolernes Motionsdag 2008 fandt sted i dag, fredag, den 10. oktober 2008. Det er en landsdækkende kampagne, som arrangeres af Dansk Skoleidræt. Med temaet "kondition" ønsker Dansk Skoleidræt at sætte fokus på skoleelevers kondition - og ikke mindst fokus på inspiration til at forbedre den. På Gideonskolen vil vi følge opfordringen og har i lighed med tidligere år haft motionsfest i det grønne område på Strandesplanaden. Vi har lavet en række aktiviteter, som alle elever skal igennem i løbet af de sidste par timer af skoledagen. Det var rigtig festligt, og vejrprognosen holdt.


Reflekser

Efter efterårsferien bliver det igen mørkere om morgenen, når eleverne møder, og det kan også være mørkt, når eleverne skal hjem. Derfor er det tid til at huske reflekser på tøjet, så man bliver set i trafikken. Man skal også huske varmt overtøj og gerne noget, som klarer vind og regn. Efteråret har meldt sit indtog.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER