NYHEDSBREV

Nr. 30 - 3. oktober 2008


Vellykket lejrskole

I sidste uge var Gideonskolen på lejr med alle elever. Det var en særdeles vellykket lejr. Både elevernes tilbagemeldinger og medarbejdernes vurderinger fortæller samstemmende om en rigtig god lejr. Vi følger en række traditioner, som vi har udviklet gennem årene. Dagens rytme med måltider, bibelsamling, workshops mv. er kendt af eleverne. Også i år havde vi vores egen bus med. De mange ture til Koldinghus, Den historiske Miniby, Shell Raffinaderi, Orion Planetariet og Madsbyparken vekslede med dagens faste programpunkter. Bibelsamlingerne indeholdt kendte bibelberetninger over temaer som: "For at være stor, må du først være lille"; "Gud hjælper dig med at holde fred"; "Ærlighed er den bedste politik"; "Gud hjælper mig, når jeg er bange." Aftensamlingerne indeholdt bl.a. Corrie Ten Booms beretning om sit liv; bl.a. ud fra den berømte bog: "Skjulestedet".Vejret var især de sidste par dage rigtig flot, og vi havde opholdsvejr under hele lejren. Det betød megen tid til leg og sport. Vi har haft rigtig mange dejlige lejre med Gideonskolens elever, men denne lejr hører klart til de bedst. Billeder fra lejren finder man på Gideonskolens hjemmeside. Der er rigtig mange billeder. De enkelte elever kan sikkert fortælle mange gode historier, når de ser billederne. Der arbejdes med en video fra lejren. Så snart den er færdig bliver den ligeledes tilgængelig på skolens hjemmeside. Vi siger til, når videoen er klar. 

Tyveri - endnu engang

Det var rigtig ærgerligt, da vi blev kaldt på skolen tidligt søndag morgen, den 21. september på grund af endnu et indbrud. Der blev ikke taget noget, men igen blev bygning og hegn beskadiget. Vi kan se på overvågningen, at det er samme person, og politiet har igangsat efterforskning ud fra de seneste oplysninger. Vi håber de får stoppet tyven meget snart. 

Efterår

Vi har passeret 1. oktober, og efteråret kan tydeligt mærkes. Det er mørkt om morgnen og bliver også hurtigt mørkt om eftermiddagen. Det er tid til at finde reflekserne frem og lidt varmere tøj. Vær opmærksom på vejrudsigten, så tøjet passer til vejret. 

Bonusbutik

I næste uge - på fredag, den 10. oktober 2008, har vi dette skoleårs første bonusbutik. De nye børn har sikkert hørt om det, men nu skal de selv opleve et slaraffenland af spændende ting, som kan "købes" for skolens bonus. "Bonus" er vores måde at rose eleverne på. For alt det solide arbejde og den gode indsats på andre områder giver vi bonus. Det er et skuldeklap til alle, som er velforberedt og som arbejder ansvarsfuldt og omhyggeligt. 

Motions-dag

Fredag, den 10. oktober 2008, har vi sidste skoledag før efterårsferien. I lighed med mange andre skoler har vi vores egen motionsaktiviteter. Det foregår i parkområdet på Strandesplanaden. Vi går i samlet flok til området efter frokost og tilbringer et par timer med spil, sport og andre aktiviteter. Det forudsætter at vejret er godt, og vi glæder os til et par festlige timer. 

Se billeder fra denne ugen, tryk HER

Se billederne fra Lyngsbo lejren, tryk HER