Nr. 29 - 19. september 2008

Lyngsbo

I næste uge er vi på lejr med hele skolen. Det er lejr nr. 22 i skolens historie. De sidste par år har det kun være muligt at have en lejr om året, men tidligere har vi gennemført to lejre hvert år. Det er lidt usædvanligt sammenlignet med, hvad der ellers er almindeligt på andre skoler. Det er tredje gang vi er på "Lyngsbo". Det er en flot lejr, som ligger lige ned til Lillebælt. Der er rigtig gode udefaciliteter, og inden døre er der, hvad der skal være.

Vi skal mødes på mandag, den 22. september 2008 på Høje Taastrup Station senest kl. 8:30 med bagage. Bagagen lægges i bussen, og eleverne skal kun have lidt håndbagage med i toget. Vi skal spise frokost i toget, så man skal også huske lidt at drikke. Vi beder forældrene om at se efter, at især de mindre børns tøj og bagage er tydeligt mærket, så vi ved, hvem det tilhører.

Vi kommer hjem samme sted fredag, den 26. september kl. 13:11. Forældrene bedes arrangere afhentning af deres børn på Høje Taastrup Station. Bemærk venligst, at der ikke er nogen SFO denne dag.

Eleverne har fået en pakkeseddel med hjem, så alle de nødvendige ting kan sendes med - og de unødvendige kan blive hjemme. Bemærk især, at vi ikke vil have mobiltelefoner eller andet elektronisk udstyr med på lejren. Det er forældrenes ansvar at sikre, at også den detalje er i orden. Vi glæder os til en dejlig uge sammen med alle eleverne. Er der spørgsmål til lejren, kan Ib Johansen træffes på tlf.: 40 10 53 67.

Tyveri

Vi havde desværre indbrud på Gideonskolen mandag nat. Hegnet var klippet op, en rude smadret, og tyven har taget alle vore bærbare computere og andre ting. Politiet tog rapport, og vi får en del erstattet af forsikringsselskabet. Desværre er der altid tab i en sådan proces. Pengekassen med indbetalinger til lejrskolen er også væk. Vi har derfor måttet bede forældrene om at udfylde en ny oplysningsseddel. Der skal ikke betales igen - tabet må skolen bære. Det er trist, når sådanne hændelser sker. Vi forsøger meget hurtigt at genoprette vore tab, så det ikke få indflydelse på skolens hverdag.

P & T Museum

I denne og sidste uge har eleverne fra 4. og 3. klasse været på tur til Post & Telegrafmuseet i Købmagergade. Det ene hold har arbejdet med brevskrivning og det andet med kommunikation. Det har været nogle rigtig fine oplevelser, og der er en del billeder fra det første besøg, som man kan se på vores hjemmeside.

ABC-cykler slut

Vi har afsluttet vores deltagelse i kampagnen: "Alle Børn Cykler". Det har igen i år været en festlig anledning til at finde cyklerne frem. Nu sender vi en opgørelse over vores skoles deltagelse og afventer landsresultatet. Måske vinder vi! Under alle omstændigheder er der en klasse, som har vundet på vores skole. Det bliver spændende.

Her arbejder vi

Der er megen ros til vore elever for en solid og god indsats i det daglige. Hver torsdag ved vores gudstjeneste markerer vi elevernes indsats. Der udleveres et diplom "Godt klaret" til alle, som har afsluttet undervisningsforløb i den forløbne uge.