Nr. 28 - 12. september 2008

Flot fremmøde

I tirsdags, den 9. september 2008 afholdt vi det første forældremøde i dette skoleår. Der var et rigtig godt fremmøde og en god stemning med stor opmærksomhed på, hvad der sker på Gideonskolen lige nu. Skolens leder redegjorde for den aktuelle situation både undervisningsmæssigt og økonomisk. Selv om vi har et par elever færre end på samme tid sidste år, er der andre økonomiske tilsagn, som giver os begrundet formodning om, at vi kommer igennem dette skoleår med et pænt overskud.

Temaet for aftenen var "karakterdannelse". Ib Johansen fortalte om sin egen skoletid og betydningen af at møde en lærer, som kan tegne et positivt forbillede. Som kristen skole tager vi udgangspunkt i Jesu liv og den karakter, som Han viser os gennem sit liv. "What would Jesus do?" er et spørgsmål, som mange af vore elever ofte stiller. Det fortæller om deres interesse i at gøre det gode. "Karakter er, hvad du gør, også når ingen ser det!" - det er en god definition på "karakter". Det er fint med talenter og gode karakterer i fagene, men det kan ikke erstatte en god personlighedskarakter.

Det var en glæde at præsentere de gode resultater, som vore elever opnåede ved de afsluttende prøver i maj/juni i år. Det er en glæde at vide, at de også klarer sig godt i deres videregående uddannelser. Tak til alle forældre for et fint fremmøde, og for det gode feedback til skolens medarbejdere.

Forældrekursus på lørdag

På lørdag, den 13. september 2008 kl. 9-12 mødes vi med alle nye forældre. Det er årets anledning til at få lidt baggrundsviden om Gideonskolen. Vi mødes til morgenkaffe med rundstykker kl. 9 og fortsætter til senest kl. 12. Der vil også være tid til at gennemgå de diagnostiske prøver for alle nye elever. Det gælder dog ikke børnehaveklassens elever, men for deres forældre vil der være en særlig anledning til at møde børnehaveklassens leder. Velkommen i morgen.

Lejrskole

Så er det lige før vi skal på lejrskole. I går fik alle skolens elever informationer med hjem om lejrskolen. Det er en bred information om lejren og formålet med turen, om priser og betaling. Der er desuden en informationsseddel, som skal udfyldes og afleveres på skolen senest på fredag, den 19. september og en pakkeseddel, som fortæller, hvad man skal have med, og hvad man skal lade blive hjemme. Vi glæder os rigtig meget til at komme af sted. Det er lejr nr. 22 i Gideonskolens korte 11-årige liv. Hver gang er vi af sted med alle elever og medarbejdere. Vi plejer at kommer hjem med dejlige oplevelser - både af noget vi har set og hørt og gennem fællesskabet vi har med hinanden. Forældre skal huske på at betalingsfristen er sat til den 19. september. Betaling kan finde sted enten via bank eller kontant ved aflevering af penge til Benedikte Back på skolen.

Adresseliste

Ved forældremødet nåede mange forældre at se den aktuelle adresseliste igennem. Vi nåede dog ikke helt omkring. Vi vil derfor bede forældre, som f.eks. har hemmeligt telefonnummer om at kontakte skolen, så deres oplysninger bliver beskyttet. Vi beder om at det finder sted senest i løbet af næste uge. Når vi kommer hjem fra lejr vil vi hjemsende den aktuelle adresseliste til alle. Har man brug for adresser eller telefonnumre, kan det findes på Gideonweb.