Nr. 23 - 27. juni 2008

God sommerferie

I dag, fredag, den 27. juni 2008, har vi sendt skolens elever på sommerferie. Vi er færdige med det 11. skoleår på Gideonskolen. Vi startede i 1997 og nu er vi altså kommet 11 skoleår frem i historien. Hvert år er noget særligt. Sådan har det også været i år. Vi fejrede skolens 10 års fødselsdag i november og sendte i december et hold elever til Sydafrika til en uforglemmelig oplevelse. Hverdagen har budt på mange besøg og udflugter. Og så er det helt almindelige: Undervisningen hver eneste dag. Det er en glæde, at vi også ved afslutningen af dette skoleår kan sende et hold elever til næste uddannelsessted. Eleverne har også i år opnået meget fine resultater. Vi har i år nået de bedste resultater nogensinde i skolens historie. Tillykke med det.

Så er der sommerferie. Det er dejligt. Vi glæder os til en periode med tid til noget helt andet end skole. Både elever og medarbejdere ser frem til en periode med afslapning og nye oplevelser og tid til familien. Rigtig god sommerferie.

Farvel

Vi har i dag sagt farvel til enkelte elever, som starter på nye skoler efter sommerferien. Vi ønsker dem alt godt fremover og tror, at vi i den periode de har været på Gideonskolen, har fået lov at give dem noget vigtigt også for fremtiden.

To medarbejdere slutter også.

Annette Hansen har været en trofast hjælp for os i det forløbne år. Tak for din indsats og held og lykke med dine fremtidige studier.

Lene Johansen rejser med familien til Færøerne. I det næste år skal de gense og genopleve familien på de nordatlantiske øer. Vi regner med, at Lene og Stendor og deres børn er tilbage på Gideonskolen om et år igen. Vi ønsker jer et rigtigt dejligt år.

Startpakke

I løbet af næste uge sender vi "startpakken" hjem. Den indeholder oplysninger om det nye skoleår. Der er bl.a. informationer om tilskud til betaling af skolepenge og SFO, befordringstilskud og mange andre nyttige oplysninger om det nye skoleår.

Forældrerengøring

I næste uge håber vi på forældrehjælp til rengøring af skolen, så den kan blive ren og klar til det nye skoleår. Vi har sendt besked med hjem, og håber at se mange mandag, tirsdag og onsdag, den 30. juni og 1. og 2. juli 2008. Velkommen til en fælles indsats.

SFO

Husk at SFO’en har åbent den første og den sidste uge i sommerferien. Tilmelding er nødvendig ad hensyn til programmet. Forældre er velkommen til at forhøre sig nærmere om dette hos Ingelise Johansen.

Tycho Brahe

I mandags var skolens elever i B4 og C1 på tur til Tycho Brahe Planetarium. Det blev en spændende oplevelse med mange indtryk. Eleverne var rigtig glade for programmet, og som altid giver det ny forståelse.

Kontakt i sommerferien

Forældre, som har brug for at kontakte skolen i sommerferien kan ringe til enten Else Lange på tlf.: 20 97 47 68 eller Ib Mogens Johansen på tlf.: 40 10 53 67.

Vi mødes igen

Det nye skoleår starter mandag, den 11. august 2008. Skoledagen er fra kl. 9 - 11. Det er en introduktionsdag. Forældre er velkomne til gudstjenesten, som er begyndelsen på det nye skoleår.