Nr. 22 - 20. juni 2008

Sidste skoleuge

På fredag, den 27. juni 2008 er det sidste skoledag i dette skoleår. Det er afslutningen på Gideonskolens 11. skoleår. Forud for det går en travl skoleuge. Mange elever arbejder hårdt for at afslutte deres PACEs og andre materialer. Der skal tages tests og gøres klar til næste skoleår. Vi glæder os ikke mindst til at mødes med alle skolens familier til vores årlige afslutningsfest på torsdag i næste uge. Det er kun for den nærmeste familie. Desværre er der ikke plads til en udvidet familie ved den anledning. Skolens elever vil præsentere musik og dans i forskellige kombinationer, og ind imellem vil der være uddeling af diplomer og afgangsbeviser. Der bliver ekstra træning for alle, som er involveret i drama og dans, og der er samtidig meget andet arbejde, som skal afsluttes.

Velkommen til

Afslutningsfest torsdag, 26. juni 2008 kl. 15:30 - 17:30.

Sidste skoledag

Fredag den 27. juni 2008 er årets sidste skoledag. Den er kun for skolens elever - ikke for forældre og søskende. Dagen varer fra kl. 8:30 til 11:00, og der er ingen SFO bagefter. Vi rydder op og samles til årets sidste gudstjeneste. Marianne Riis kommer og deler nogle tanker med os i den anledning. Kl. 11:00 sender vi eleverne på sommerferie, og derefter tager lærerne på deres årlige udflugt. Det er derfor vigtigt, at alle børnene hentes til tiden. Tak for det.

SFO i sommerferien

Skolens SFO har åbent i den første og sidste uge i sommerferien - men kun for børn, hvis forældre er på arbejde og derfor ikke kan være hjemme. Forældre, som er interesseret i at benytte det tilbud, skal kontakte Ingelise Johansen, så vi kan registrere, hvem vi skal tilrettelægge SFO for.

Forældrerengøring

De tre første dage i sommerferien vil vi bede forældre om hjælp med rengøringen. Det gælder mandag, tirsdag og onsdag, den 30. juni og 1. og 2. juli 2008. Hver dag vil vi have forældrehjælp kl. 13 - 17. Man er velkommen til at melde sig til en af dagene eller til en afgrænset periode. Der sendes seddel med hjem om dette på mandag.

Brandøvelse

I tirsdags havde vi brandøvelse. Kl. 9.00 gik alarmen, og alle elever forlod skolen i god ro og orden. Vi klarede evakueringen på 1 minut 50 sekunder. Det var flot klaret. Alle bestod prøven.

Vestre fængsel

Eleverne i C3 (7. kl.) var på besøg i Vestre Fængsel i mandags. Turen var et led i deres undervisning i samfundsfag. Eleverne fik en redegørelse for fængslets arbejde og de indsattes vilkår. Man fik ikke lov at besøge celler eller tale med fanger, men fik alligevel en god fornemmelse at vilkårene for at være i fængsel i Danmark.

Undervisningsrapporter

På mandag, den 23. juni 2008, sendes den sidste undervisningsrapport med hjem. Den kan ses på Gideonweb allerede fra søndag eftermiddag, den 22. juni 2008. Den ene af de hjemsendte kopier skal underskrives og returneres til skolen inden skoleårets afslutning.