NYHEDSBREV

Nr. 21 - 13. juni 2008 

Du er værdifuld

Denne uges andagter handler om, hvor værdifuld hver enkelt er i Guds øjne. Vi kan have mange meninger om os selv. Ofte sammenligner vi os med vore omgivelser, og kan finde, at andre er stærkere, klogere, smartere, pænere mere charmerende og meget andet, men i Guds øjne er hver enkelt af os enestående og usædvanlig. Der er ingen målestok, som kan bruges til at fortælle, hvor værdifulde vi er. Kun Guds Ord, Bibelen, fortæller os det - og i lyset af den er vi utrolige, enestående og værdifulde.

Nick er fra Australien. Han er født uden arme og har kun noget, der ligner ben. Han rejser omkring i hele verden for at fortælle, hvor betydningsfuld hver enkelt er. Man skulle tro, at han ikke kan bruges til ret meget, men han er til opmuntring og hjælp for tusinder af mennesker. Man kan læse om ham på hjemmesiden: www.lifewithoutlimbs.org. Når et menneske med et sådant handicap kan bruges til stor velsignelse og hjælp, så kan vi alle sammen være med. Ugens bibelvers er: "For hans værk er vi, skabt i Kristus Jesus til gode gerninger, som Gud forud har lagt til rette for os at vandre i." (Ef. 2:10). 

Sidste Bonusbutik

I går have vi den sidste bonusbutik i dette skoleår for vore elever. Igen var den en fin anledning til at rose og belønne elever, som gennem flere måneder har arbejdet omhyggeligt og målrettet for at når deres daglige mål. Mange elever fik omsat deres personlige bonus til praktiske og gode ting, til leg og alvor i det daglige arbejde. Vi køber ind i "tigeren" for at få rimelige priser til søde og sjove ting, og eleverne får deres arbejde belønnet på den måde. 

Møde med børnehaveklasse

I dag, fredag, den 13. juni 2008, har vi haft møde med den kommende børnehaveklasse og deres forældre. Vi har allerede mødt hver enkelt familie, men synes, at det var vigtig at møde hele gruppen samlet. Elsebeth Thomsen har taget sig af børnene, og Ib Johansen har talt med forældrene. Mødet skulle give en orientering om Gideonskolens hverdag og standarder for optræden og opførsel. Vi gennemgik skolens startpakke, så alle forældre fik en nyttig indføring i de praktiske vilkår for det nye skoleår.
 

Afslutningsfest

Velkommen til den store afslutningsfest, torsdag, den 26. juni 2008 kl. 15:30 - 17:30.

I lighed med tidligere år bliver det en kavalkade med elevernes optræden blandet med uddeling af de mange diplomer for årets store arbejdsindsats. Vi skal også tage afsked med elever fra 9. og 10. klasse, som skal have deres afgangsbeviser. Dagen slutter med stor udendørs grill med alt, hvad det indebærer.

Der kommer nærmere invitation.


Personalia

I torsdags havde vi besøg af skolens nye lærer, Pia Brock. Hun var primært i juniorlærecenteret, da en af hendes hovedopgaver er den kommende 5. klasse. Det var et godt og positivt besøg.

Else Lange er fortsat sygemeldt. En rygskade har gjort det vanskeligt for Else Lange at deltage i skolens daglige arbejde. Alligevel har Else Lange haft elever hjemme hos sig til prøveforberedelse, og Else Lange har også gennemført prøverne med skolens elever som planlagt.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER