Nr. 18 - 23. maj 2008

Velkommen til årsmøde

Velkommen på onsdag, den 28. maj 2008 kl. 19:00 til Årsmøde på Gideonskolen. Vi har i går sendt en invitation med eleverne hjem. Mødet er for skolens forældre, og vi beder venligst om tilmelding, så vi kan planlægge i forhold til fremmødet. Der er tale om et fælles møde med beretninger, regnskab og valg til bestyrelsen. Hertil kommer fremlæggelse af tilsynsrapport og præsentation af årets gang. Vi regner også med at fortælle lidt om det kommende skoleår. Velkommen til et nyttigt og hyggeligt samvær.

Smukke billeder

Skolefotografen var på besøg i tirsdags. Billederne er nu lagt på Dansk Skolefotos hjemmeside. Forældrene har modtaget adgangskode til login. Man kan nu se billederne og beslutte sig for, om man vil bestille eller ej. Forældre, som ikke har adgang til Internettet vil som tidligere få tilsendt billederne i en standardpakke. Man har stadig lov at se på dem og først derefter beslutte sig. Billeder, som ikke købes, skal returneres. Der bliver mulighed for omfotografering mandag, den 16. juni 2008.

Ren skole

Fredag i sidste uge fik vi gjort lidt ekstra rent. I forbindelse med vores kursusweekend med Graham og Pam Yoko hjalp nogle af eleverne os med at få ryddet op og gjort rent. Der var et ivrigt rengøringshold tidlig fredag morgen. Det er altid dejligt at skolen præsenterer sig flot, når vi har gæster.

Mini-bonus

I denne uge har eleverne kunne handle med deres bonuspenge for at købe blyanter, linealer og andre praktiske ting til det daglige arbejde. Det har været en god idé og der har været stor interesse for det.

Gensyn med Graham

Onsdag aften havde vi en gensynsaften med Pam og Graham Yoko sammen med eleverne som var til konference i Sydafrika i efteråret 2007. Vi havde en rigtig hyggelig aften. Det var interessant at bemærke, hvor mange detaljer, der stadig var levende fra besøget. Det er stadig konferencen med de knap 2.000 deltager, som beskrives som højdepunktet på turen.

Mundtlige prøver

Vore elever i 9. og 10. klasse er i fuld gang med forberedelse til de mundtlige prøver. Der er 4 mundtlige prøver: Dansk, engelsk, fysik/kemi og tysk. De ligger alle sammen i tidsrummet 4. til 23. juni 2008 med ca. en uges mellemrum. Sprogprøverne har i år skiftet karakter, så eleverne kan forberede sig på forhånd i en større del end tidligere. Vi ønsker vore elever en god prøveafvikling.

Enkelte ledige pladser

Der er ingen ledige pladser på Gideonskolen i det store lærecenter (5. - 10. klassetrin). Vi kan endnu modtage enkelte elever på nogle af de yngre årgange. Hvis forældre har brug for det, må de snarest tage kontakt med skolens leder for at få en afklaring.

Lejrskole til efteråret

Vi har reserveret "Lyngsbo" til efteråret. Lejren vil finde sted den 22. til 26. september 2008. VI har netop booked os på DSB skolerejser for at få plads til rejsen i toget. Mere om dette i startpakken til det nye skoleår.