Nr. 12 - 11. april 2008

Hverdagen tæller

April er en rigtig god arbejdsmåned. Der er ingen lange ferier eller afbrydelser i det daglige arbejde. Derfor er det en god arbejdsmåned. Der er stadig tre måneder tilbage af skoleåret. Man kan stadig nå meget. Derfor opfordrer vi vores elever til at bruge energi på at nå rigtig langt - også i år. Vi vil gerne sikre ro og mulighed for koncentration, og det skal hver elev så bruge målrettet på sit arbejde.

Den enkelte kan gøre sit. Arbejdspladsen er godt arbejdssted. Det er en stor hjælp med system og orden. Der er en fastlagt fremgangsmåde, som skal sikre indlæring og gode resultater. Nøgleordene er bl.a. omhyggelighed og god orden. Det er hverdagen, som tæller. Det regelmæssige og jævne, solide træk fører til gode resultater.

Bonus uden butik

Med mellemrum afholder vi en bonusbutik for at belønne vore flittige elever med lidt ekstra fest og glæde. Nu har vi besluttet, at eleverne ind imellem disse "butikker" kan købe nødvendige redskaber til deres arbejdsplads. Benedikte Back har et lager af blyanter, linealer, kuglepenne mv. liggende. Mangler en elev noget, kan det altså "købes" ved henvendelse til Benedikte Back.

Idræt i denne uge

I denne uge har svømme- og idrætsundervisningen på Egholmskolen været aflyst. Egholmskolen har selv skullet bruge sine lokaler til en projektuge. Vi har forsøgt at finde alternativer til flere hold, så der trods alt har været et tilbud om aktivitet og træning. De ældste drenge har spillet fodbold på en nærliggende asfaltbane, og vejret har været rimeligt til det. Eleverne i juniorlærecenteret har fået alternativ idræt, drengene for sig og pigerne for sig. I dag har eleverne i BH.-klassen og ABC været en tur i Zoologisk Have. Det har man længe talt om som et godt forårsprogram. Vi har fået hjælp af forældre på turen.

Træning til forårsfest

Træningen til vores forårsfest den 25. april 2008 er i fuld gang. De grupper, som arbejder med planlægning af dansestykker træner med Rose Broholm, og træningen udvikler sig fint. Ulla Hansen er i fuldt gang med blokfløjterne, og de yngste årgange vil inden længe også være i gang med deres forarbejde. Til forældrene vil vi bare sige: Sæt kryds i kalenderen - også i år vil der være noget nyt og spændende at se frem til.

Velkommen til

Forårsfest

Fredag, den 25. april 2008 kl. 15 - 17.

Vi glæder os til at se skolens familier inklusive bedsteforældre og søskende til en hyggelig eftermiddag på Gideonskolen.

Nye gynger

I "Lilleskoven" er der nu opsat et gyngestativ, som vi glæder os til at udfordre eleverne med. Det gælder især de yngre årgange - til og med junior. Vi har længe haft gyngestativet liggende, men for et par uger siden tog en af vore forældre fat på opgaven, og nu er det næsten klar til indvielse. Eleverne har spændt set på udviklingen - og kan næsten ikke vente.