NYHEDSBREV

Nr. 11 - 4. april 2008


Musik på tværs

Mandag, den 21. april 2008 skal eleverne i 5.-6.-7. klasse til koncert i Hvidovre Medborgerhus. Det er vores samarbejde med Sjællands Symfoniorkester, som slutter med en stor koncert. Inden dette arrangement har vi planlagt en musikundervisning, som de tre klassers kontaktlærere skal deles om. De næste mandage vil eleverne derfor blive undervist sammen af en af kontaktlærerne. Det gælder gennemgang af musikstykkerne og komponisterne. Eleverne bliver nærmere informeret, så de er klar til koncerten. 

Engelsk i 1. klasse

I denne uge er eleverne i ABC-gruppen startet på deres engelsk undervisning. Undervisningen varetages af Elsebeth Thomsen, som har taget ansvar for dette i en del år. Undervisningen er baseret på et materiale, som kaldes: "Speaking English". Det var nogle stolte og meget forventningsfulde elever, som begyndte undervisningen i tirsdags. Fremover vil eleverne få undervisning hver tirsdag og onsdag kl. 13-14. 

Ny bh.-klasse på besøg

I løbet af april måned vil vi få besøg i børnehaveklassen af elever, som skal gå i den nye børnehaveklasse efter ferien. Det er et nyt initiativ, som prøves af. Mange af de nye elever er skrevet op til skolestart for længe siden. Vi kender dem derfor ikke rigtig, og har brug for at møde dem, så skolestarten bliver forberedt. Forældrene skal kontakte skolen og reservere en formiddag i løbet af april, hvor deres dreng eller pige kan komme på besøg. Velkommen. 

Brandtilsyn

Vi har netop haft brandtilsyn på Gideonskolen. Alt var i fin orden. Så går der igen ca. et år inden vi ser indsatslederen igen. Det var også sidste gang den nuværende leder var på besøg. Han tiltræder en stilling ved Frederiksberg Brandvæsen. Skolens medarbejdere har i den anledning brugt tid på at gennemgå skolens brandinstruks. Vi planlægger en brandøvelse med eleverne i nærmeste fremtid. Eleverne vil i den kommende uge bliver forberedt, så de ved, hvordan man skal forholde sig under en brandøvelse og i tilfælde af brand. 

Besøg af tilsynsførende

Vi havde i onsdags besøg af skolens tilsynsførende, Palle Kristensen. Det var et uformelt besøg med en kort orientering om forventning og behov. Det var også en god anledning til at give en kort orientering om skolens aktuelle situation. Palle Kristensen vil deltage i vores Årsmøde i maj 2008. 

Den gik ikke

Vi havde generalprøve i mandags på de kommende internetprøver, som skal finde sted midt i maj 2008. Det gik desværre ikke. Vi var vel forberedt, men systemet kunne ikke klare belastningen fra de 6.000 involverede elever. Ministeriet beklager situationen og er nu gået i tænkeboks med henblik på den kommende prøve.

 

Velkommen til

Forårsfest

Fredag, den 25. april 2008 kl. 15 - 17.

Vi glæder os til at se skolens familier inklusive bedsteforældre og søskende til en hyggelig eftermiddag på Gideonskolen.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER