Nr. 10 - 28. marts 2008

Den dag vinteren kom

Så er vi i gang igen efter påskeferien. Det er rigtig godt at se alle eleverne og finde skolens hverdagsrytmer igen. Vejret er rigtig interessant. Et øjeblik skinner forårssolen, og det næste falder store tunge snefnug fra himlen. De næste par dage er der varselet koldt vejr og sne, men så skulle foråret komme.

I påskeferien tog vi nogle billeder fra en sneklædt skole. Det er jo et smukt landskab, når sneen dækker træer og buske. Solens lys er også noget særligt, når det ramme sneen og kastes tilbage. Vi har jo stort set ikke fået noget sne i denne vinter, så der har ikke været mulighed for at kælke eller stå på ski. Desværre har der hidtil været for lidt sne til at prøve vintersporten.

Det stiller krav til overtøjet at klare de store kontraster i vejret. Heldigvis ser eleverne ud til at være godt forberedt på kulden. Det er jo lettere at tage lidt af tøjet af, når solen varmer. Der er dog ingen tvivl om at foråret er på vej- og solen skal nok få magt. Men vi nød den ene dag vinteren kom til Gideonskolen.

Forårsfest

Velkommen til forårsfest på Gideonskolen fredag, den 25. april 2008 kl. 15 - 17. Vi glæder os til at se skolens familie inklusive bedsteforældre og søskende til en hyggelig eftermiddag på Gideonskolen. Skolens elever vil danse, synge og spille og der bliver også en lille forårsfortælling. Reserver dagen.

Dyr som modeller

I tirsdags besøgte eleverne fra C5 Det Biovidenskabelige Fakultet under Københavns Universitet (Landbohøjskolen). Emnet for dagen var "Dyr som modeller". Eleverne stiftede bl.a. bekendtskab med indlæring af rotter og en løgnedetektor. De ville ganske vist ikke "lege med", men eleverne fik en rigtig god oplevelse alligevel. Vi har rigtig god erfaring med disse besøg. Det er en oplevelse af lytte til fagfolk og erfare gennem egne forsøg. Det er et rigtig godt supplement til skolen undervisning.

Musik på Tværs

Også i år har vi et projekt med Sjællands Symfoniorkester. Efter besøget af en musiker før påske, fortsætter vore elever i C1-2-3 (5.-6.-7. kl.) med forberedelse til årets koncert. De tre klassers dansk-lærere har forberedt en præsentation af forskellige musikstykker, som skal fremføres ved koncerten. Disse præsentationer vi finde sted i løbet af de næste tre uger, så vi har gjort vores del. Koncerten finder sted i Hvidovre Medborgerhus mandag, den 21. april 2008 i skoletiden.

Personalia

På mandag, den 31. marts 2008 rejser Daniel R. Thomsen tilbage til Canada for at videreføres sin uddannelse på en bibelskolen i Toronto. Vi er meget glade for Daniels indsats på skolen og siger ham tak for de sidste par måneders indsats.

Louise Pehrson starter på mandag som medarbejder i Juniorlærecenteret, og Annette Hansen vender tilbage til Seniorlærecenteret. Velkommen til Louise Pehrson.

Vi søger i øvrigt flere medarbejdere til Gideonskolen. Kender du nogen, som er en personlig kristen og som har kompetence til naturvidenskabelige fag i overbygningen, så hører vi gerne nærmere om det.