Nr. 03 - 25. januar 2008

Styrke og opmuntring

Temaet for denne uges andagter var "styrke og opmuntring". Vi har fokus på Bibelen som Guds Ord. Den vil opmuntre og styrke os. Når Gud fortæller i sit Ord, at Han elsker os og har en særlig plan for hvert enkelt menneske, så er det en opmuntring. Du og jeg er værdifulde i Guds øjne. Vi er skabt i Hans billede og Han ønsker at have fællesskab med os. Det er ikke en teori, men en virkelighed, som mange mennesker kan fortælle om. Når livets kriser kommer, så er det godt at vide, at der er en Gud foroven, som kender os, elsker os og vil tage sig af os.

Da israelitterne blev ledt af Moses gennem Det røde Hav og videre gennem ørkenen, så var Gud med dem. En skystøtte dækkede dem om dagen mod solens hede, og en ildsøjle var hos dem om natten for at varme dem. Når søjlen flyttede sig, så flyttede israelitterne med. Det var håndgribeligt og virkeligt. Gud vil på samme håndgribelige måde lede og føre os - også i dag. Vi kan opmuntre og styrke hinanden med positive ord og signaler. Det har vi øvet os på i denne uge.

Det fille, det falde ....

Ingen fra den voksne generation har glemt historien om "Kylle-Rylle". Den handler om kyllingen, som får et lille agern ned i hovedet og siger: "Det fille, det falle i min hovedskalle..." Eleverne i 3. klasse har lært historien som et læseteater, og viste det for børnehaveklasse og ABC-gruppen i onsdags. Flere elever gik omkring på skolen og citerede: "Det fille, det falle ....." Det var en sjov oplevelse for alle. Tak for jeres indsats.

216.000

Vi har haft 216.000 besøg på skolen hjemmeside siden vi satte en tæller på for 6 år siden. Det er rigtig mange besøg. Selvfølgelig ved vi, at rigtig mange forældre ser på hjemmesiden hver uge. Her finder de skolens nyhedsbrev og de mange billeder fra ugen som gik. Men der er også mange andre ting at finde. Vidste du f.eks. at skolens værdier og vedtægter er beskrevet. Skolens fag og målsætninger er beskrevet. En del af hjemmesiden er lovkrav, men andre sider er skolens eget ønske om at informere forældre og andre interesserede om, hvad der sker på Gideonskolen.

Vi synes, at vi har rigtig mange besøg, og vi er glade for, at vi ikke skal sende breve med samme informationer. Det ville koste rigtig mange penge. Vidste du f.eks. at vi har en samling videoer fra skolens lejre og særlige begivenheder? Den finder man under "billedarkiv" - og så går man helt ned til bunden af billedarkivet. Måske er der noget, som I ikke har set endnu. Velkommen til at bruge hjemmesiden rigtig meget.

Velkommen til

Midtvejsmøde tirsdag, den 5. februar 2008, kl. 19:00

Skolens forældre bliver opdateret om skolens aktuelle situation, der skal vælges ny tilsynsførende for skolen, derefter er der tid til samvær med elevernes kontaktlærere inden der afsluttes med kaffe. Reservér aftenen - der kommer nærmere information.

Pakistan

I denne uge har skolens næstformand, Martin Sonne, fortalt de ældste elever (fra. 6 og opefter) om sine oplevelser og indtryk fra et par rejser til Pakistan. Eleverne har fået en historisk baggrund for den aktuelle politiske situation og mange indtryk fra hverdagslivet i Pakistan.