NYHEDSBREV

Nr. 39 - 21. december 2007 

Himmelen er kommet nær

Da Jesus blev født i Betlehem, kom himmelen tæt på os. Bibelen fortæller, at Gud "... mangfoldige gange og på mangfoldige måder i fortiden har talt ... gennem profeterne, men nu ved dagenes ende har han talt til os gennem sin søn." (Hebr. 1:1-2). Jesus viser os, hvem Gud er. De "gamle" forstod det ikke, derfor sendte Gud sin egen søn. Han "klædte sig på" som menneske, for at vi ikke skulle være i tvivl: Gud ønsker fællesskab med dig og mig. Han elsker os - og vil selv fjerne alle forhindringer, så vi kan være sammen med Ham. Jesu død og opstandelse er beviset på Guds kærlighed. Han bragte selv det største offer for at genoprette forholdet til mennesket. Derfor er julen er rig anledning til prise og love Gud for Hans uudsigelige gave. 

Klare toner

I fredags, den 14. december 2007, samledes Gideonskolens familier til "Jul på Gideonskolen". Det blev lidt anderledes end tidligere år. Rigtig mange elever var med i det store kor og det lille kor. Forældrebandet spillede, og der var flere danse til engelske sange. Eleverne i 9. og 10. klasse viste deres præsentationer fra Sydafrika. Der var meget fint fremmøde, og en rigtig god stemning. Ingen var i tvivl om, at Jesus er i centrum, når vi på Gideonskolen fejrer jul. I sange, musik og danse blev det illustreret. Tak for en dejlig eftermiddag. 

Et levende julekort

I går afleverede Gideonskolens elever et "levende" julekort på Vallensbæk Rådhus. Traditionen tro fik rådhusets medarbejdere et frisk pust fra Gideonskolen. Eleverne dansede, fløjtede og sang for rådhusets medarbejdere. Der blev afleveret hilsener og gaver og sagt tak for et fantastisk samarbejde også i 2007. Borgmester Kurt Hockerup kvitterede med varm julehilsen og tak til alle på Gideonskolen. 

Det største juletræ

I mandags hentede elever fra 9. og 10. klasse årets juletræ. Det er det største vi har haft på skolen endnu. Det er nypyntet af pigerne i 4. klasse og står i salen og lyser op. Når man kører forbi på Strandesplanaden, kan man glæder sig over det smukke syn. 

Personalia

Annette Lassen slutter sin opgave på Gideonskolen med udgangen af december. Vi ønsker held og lykke med de nye udfordringer i fremtiden.

Benedikte Back kommer tilbage efter afsluttet barsel, når skolens starter den 3. januar 2008. Velkommen tilbage, vi har savnet dig og glæder os til at se dig igen.

Peter Broholm er udtrådt af skolens bestyrelse efter 10 års indsats. Hjertelig tak for din indsats gennem de mange år.

Sigurd Sonne Pedersen indtræder i bestyrelsen som nyt medlem. Tak for din villighed til at hjælpe os på Gideonskolen. 

Godt nytår

I dag er skolens juleferie startet. Vi mødes igen efter nytår. Den første skoledag er torsdag, den 3. januar 2008. Alle elever møder til en helt almindelig torsdag kl. 8:30. Velkommen. Rigtig godt nytår 2008. 

Vi ønsker alle skolens elever og familier en rigtig glædelig og velsignet jul 2007.
 

Se flere billeder fra ugen, tryk HER