NYHEDSBREV

Nr. 35 - 23. november 2007


Farvel og på gensyn

I onsdags rejste vore elever fra 9. og 10. klasse til Sydafrika sammen med Ingelise og Ib Mogens Johansen. De er væk i godt to uger. Den første bliver en "Afrika oplevelse" - den anden uge deltager eleverne i All Africa Student Convention i Bloemfontein i Sydafrika. Omkring 2000 elever deltager i konferencen. De kommer fra det meste af Afrika og gæster kommer fra andre dele af verden - bl.a. Danmark. Vore elever skal konkurrere med andre elever i en række discipliner, som er forud valgt af vore elever.

Der er lagt megen forberedelse i turen. Vi har været på "samme" tur for to år siden med den daværende elevgruppe. Det var en fantastisk oplevelse, som vi også glæder os til at dette holds elever skal have. Turen går via Istanbul til Johannesburg og derfra videre til Durban ved Stillehavet. Vi har brug for at vore elever og forældre beder for os, om at alt må gå godt på turen. Tusind tak for det.

 

Else Lange er ansvarlig leder under Ib Johansens fravær.
Telefon: 20 97 47 68


BillesborgCup

Næste fredag, den 30. november 2007, er det igen tid til BillesborgCup. Eleverne fra 4. klasse og opefter har trænet de sidste par uger til det store indendørs fodboldstævne i Ravnsborghallen i Køge. Det er som altid en stor og spændende begivenhed for alle de elever, som dyrker fodbold. Sidste år vandt vi den ene pokal, og det giver jo lidt ekstra stemning. Men det vigtigste for os er stadig at få en god oplevelse sammen med de andre skoler, som deltager. Eleverne skal køre med bus frem og tilbage, så transporten bliver enkel i år. De skal dog møde noget tidligere end normalt for at være fremme til den første kamp. 

Vi pynter til jul

Samtidig med at en del elever er til indendørs fodboldstævne gør vi skolen klar til jul. En del af de elever, som er tilbage på skolen skal hjælpe med at pynte skolen til advent og jul. Vi planlægger at pynte skolen som tidligere år, så alle stjerne kommer op i vinduerne, de små træer kommer på plads i lærecentrene og forhallen og vore andre dekorationer sættes på dørene. Gideonskolen er kendt for at være et lys i mørket i december. Det vil vi meget gerne være - også i år. 

Nationalmuseet

B4 (4. klasse) skal på besøg på Nationalmuseet onsdag, den 28. november 2007. Emnet er: Oldtiden - historien om guldhornene. Det er et led i skolens historieundervisning. Vi glæder os til at give vore elever en inspirerende dag med alt det, de kan se, høre og opleve så tæt på virkeligheden som muligt. 

Livets glæde

Fredag, den 14. december 2007 kl. 15 inviterer vi til "Jul på Gideonskolen". Invitationen gælder alle skolens familier. Temaet for årets familiesamling er "Livets Glæde". Med udgangspunkt i "Livets selv", som er Jesus Kristus, vil vi gennem sang, musik og dans tegne et billede, som understreger glæden ved at leve. Gennem Jesus kom Gud til mennesker for at fortælle, at Han elsker dem og vil være sammen med dem. Et af Jesus mange navne er "Immanuel", som betyder: Gud med os.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER