Nr. 33 - 09. november 2007

Forrygende fødselsdag

Ca. 400 fejrede i lørdags, den 3. november 2007, Gideonskolens fødselsdag. Vejret var flot, og hele arrangementet blev gennemført som planlagt. Det var en stor glæde at hilse på alle - både skolens egen forældrekreds og vore særligt indbudte gæster. Borgmester Kurt Hockerup gav en varm hilsen på Vallensbæk Kommunes vegne, og overrakte kommunens gave: En udendørs bålplads. Bygmester Henry og Solveig Jakobsen glædede sig over skolens udvikling og overrakte et stort maleri, som nu pryder skolen. Arkitekt Svend Aage Jensen roste skolen for bygningens fine stand og afleverede sin gave: Ordbøger.

Borgmester Kurt Hockerup

Graham Yoko hilste fra Sydafrika og overrakte et trofæ med inskription. En af skolens tidligere elever, Fabian, bragte en hilsen og modtog stort applaus for sit valg af "Gideon" i mange situationer i sin uddannelse. "Anton" kædede alle talerne sammen med humor og fik stor opmærksomhed fra alle aldersgrupper. Serveringen fandt sted indenfor og udenfor. Det fungerede godt, og der var god tid til at samtale med andre på skolen. Anden del var et forrygende musik- og danseshow. Rose Broholm havde bundet det hele sammen i en smuk buket. Eleverne var rigtig dygtige og fik stort bifald. Dagen sluttede med opsendelse af 500 balloner til trompetduet: "Din, din er ære ...." Vi glæder os over en minderig dag og takker alle for deres medvirken og deltagelse.

Konsultationer

I næste uge er det tid til at mødes med alle skolens familier ved forældrekonsultationerne. Konsultationerne er på onsdag og torsdag, den 14. og 15. november 2007. Der er sendt invitation med eleverne hjem, så forældre kan vælge et tidspunkt, som passer dem. På mandag, den 12. november 2007, sendes Undervisningsrapporterne med eleverne hjem. De findes også på GideonWeb. Forældre, som har kode til hjemmesiden kan se deres eget barns rapport allerede fra på søndag. Undervisningsrapporten er skolens vurdering af elevens udbytte af undervisningen. Den indeholder også en beskrivelse af elevens udvikling i almindelighed. Ny karakterskala: Eleverne i 8.-10. klasse er for første gang bedømt efter den nye 7-trins skala. Vi har som hjælp til både forældre og elever angivet den tilsvarende karakter i 13-skalaen.

Skolemælk

I går sendte vi girokort med elever hjem, som i øjeblikket modtager skolemælk. Betalingen - og bestillingen - gælder forårsperioden. Hvis man ønsker mælk fra første skoledag efter juleferien, skal man betale senest den 27. november 2007.

Avedøre Spildevandscenter

Elever fra 8. klasse besøgte i går Avedøre Spildevandscenter. Det var et besøg, som var planlagt i forbindelse med skolens geografiundervisning. Vi har før været på centeret og haft meget fine oplevelser med gode guider.

BillesborgCup

Vi træner nu til den indendørs fodboldturnering, som arrangeres af Billesborgskolen i Ravnsborghallen, Køge. Eleverne er delt i to puljer. Pulje I er 4.-5.-6. klasse og pulje II er 7.-8.-9.-10. klasse. Stævnet finder sted fredag, den 30. november 2007. Der sendes nærmere informationer senere.