NYHEDSBREV

Nr. 32 - 02. november 2007 

10 år for Gideon

Så er det i morgen, lørdag den 3. november 2007, at vi fejrer Gideonskolens 10 års fødselsdag. Det bliver en fest for både voksne og børn - og vi glæder os. Eleverne har trænet meget i de sidste to uger, og er nu klar til at vise deres præstationer. Vi tror det vil blive til glæde og fest. Vi håber og beder om, at vejret bliver godt, så vi også kan afvikle de udendørs aktiviteter uden problemer. Festen starter kl. 13. Skal man finde parkeringsplads, må man nok komme lidt i god tid. Husk på, at man ikke kan bruge skolens parkeringsplads. Brug områdets P-pladser som tidligere. Vær opmærksom på, at der er P-forbud på Strandesplanaden. Vi glæder os til en minderig dag og byder alle varmt velkommen. 

Torben Kristensen

Torben Kristensen besøgte Gideonskolen i går. Han er skolens valgte tilsynsførende, og brugte dagen til at besøge mange klasser og fag. Der var også tid til at se lidt på træningen og tale med skolens ledelse om udviklingen gennem det sidste halve år. Torben Kristensen flytter med sin familie til Florida. Vi har været meget glade for Torbens indsats på Gideonskolen som tilsynsførende gennem de sidste godt fire år. Det har været godt at have en erfaren lærer og en positiv medspiller på dette vigtige område. Vi ønsker hele familien alt godt fremover. 

Gæster fra Sydafrika

I går modtog vi Graham Yoko fra Sydafrika. Han er velkendt på Gideonskolen og kommer dels for at have kursus med skolens medarbejdere og dels for at være med ved skolens fødselsdagsarrangement på lørdag. Eleverne fra 9. og 10. klasse havde tid til at tale deres skolerejse til Sydafrika igennem med ham. Vi glæder os til de kommende dage. Graham Yoko er leder for Accelerated Christian Education i Afrika, og vi har et varmt og nært fællesskab med Graham Yoko og hans familie. De har gennem alle årene været værdifulde og nyttige kontakter for vores globale forståelse. 

Inspiration skal der til

Inspiration og fornyelse er vigtige elementer i en levende skole. I dag, fredag, den 2. november 2007, har skolens medarbejdere kursus med Graham Yoko. Selv om programmet er presset i forbindelse med fødselsdagen, er der sat tid af til en inspirationseftermiddag omkring vores kristne skole. 

Forældrekonsultationer

Undervisningsrapporterne sendes hjem mandag, den 12. november 2007. De følges op af forældrekonsultationer. Konsultationerne bliver onsdag og torsdag, den 14. og 15. november 2007. Bemærk, at det er en lille ændring i forhold til de oprindelige datoer. Ændringen skyldes valg til Folketinget den 13. november 2007. Konsultationerne er et vigtigt led i skolens dialog med forældre og elever. På baggrund af den første periode i dette skoleår ønsker vi at mødes med både forældre og elever for at få overblik over den forløbne tid og planlægge den kommende periode. Der hjemsendes yderligere oplysninger snarest.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER