Nr. 31 - 26. oktober 2007

Tillykke Gideon

På lørdag i næste uge - den 3. november 2007 - fejrer vi Gideonskolens 10 års fødselsdag. 10 år er ikke lang tid sammenlignet med et menneskes alder, men for en skole betyder det, at den første start er gennemført og konsolideringsfasen er i gang. Der er sket meget på Gideonskolen i de første 10 år. Pionérfasen er gennemført. Forældrenes forståelse for den trange tid på Gerdasvej i Glostrup var enestående. De 107 ansøgninger før vi nåede til Vallensbæk er ligeledes noget helt specielt. Nu har vi været i Vallensbæk i godt 6 år, og om 4 år skal vi købe den ejendom vi i dag benytter. Det bliver også en spændende tid, når vi har fod under eget bord.

Fra Gerdasvej i pionérfasen

Skolens undervisning evalueres hele tiden. Vi har haft Undervisningsministeriet med i den evaluering, og har efter tre års dialog fået beskrivelsen, at der ingen bemærkninger er til Gideonskolens undervisning. Der er dog rigtig meget som ændrer sig i disse år, og derfor er skolen i rivende udvikling både m.h.t. materialer og pædagogik. Lykkeligvis har vi gennem årene haft en stor stabilitet i medarbejderstaben og skolens bestyrelse. Det er et vigtigt fundament for en velfungerende skole.

At drive kristen skole i vort tid - og mene noget med det - er i sig selv en udfordring. Ord som "fundamentalister" og "fanatikere" kan let hægtes på mennesker, som står inde for deres overbevisning. Heldigvis kender forældre og elever os ganske godt og ved, at ord som "balance" og "bredde" også hører med, når man skal forstå Gideonskolens kristne profil. Der er derfor mange gode grunde til at ønske forældre og elever - både tidligere og nuværende: Hjertelig tillykke med jeres skole.

Velkommen til fest

Gideonskolen fejrer sin 10 års fødselsdag lørdag, den 3. november 2007 kl. 13 - 16.

Vi har inviteret alle skolens elever og forældre til fest. Bedsteforældre og andre, som hører med til familien i bred forstand er også velkommen. Programmet ser i store træk sådan ud:

13:00 Fødselsdagsfest - første del i Gideonskolens festsal med hilsener fra mange gæster og besøg af Anton

14:00 Forfriskning - Børneaktiviteter udendørs

15:00 Fødselsdagsfest - anden del - Gideonskolens elever danser, synger og spiller

16:00 Afslutning udendørs med ballonopsendelse mv.

Parkering kan ikke finde sted på skolens grund. Brug områdets P-pladser som tidligere. Vær opmærksom på, at der er P-forbud på Strandesplanaden.

Træning i fuld gang

I denne og næste uge er der træning næsten hver dag til fødselsdagsfesten. Det er Rose Broholm, som arbejder intenst med eleverne for at gøre dem klar til det store arrangement.

Verdens største kor

I går deltog alle Gideonskolens elever i verdens største kor. Ca. 150.000 danske skoleelever var med i "Spil-dansk-dagen". Vi har trænet flere af de danske sange, som indgik i programmet, og var med sammen med alle andre børn og unge ud over hele Danmark. Det altid spændende med sådanne store projekter.