NYHEDSBREV

Nr. 29 - 05. oktober 2007 

Vellykket lejrskole

I fredags kom vi hjem fra en særdeles vellykket lejrskole på Lyngsbo ved Fredericia. Det var lejr nr. 20 på 10 år med Gideonskolens elever. Måske er det en Guinness Rekord. Det er i hvert fald usædvanligt at tage af sted med alle elever fra BH. klasse til 10. klasse hver gang vi har været af sted. Eleverne var på forskellige ekskursioner. De ældste elever besøgte et økologisk landbrug og senere på ugen oplevede de færdigbehandling af mælken på Arlas mejeri i Taulov. 

De øvrige havde en heldagstur til Givskud Løvepark og fik en flot oplevelse. Guiderne viste eleverne rundt, og der var mange oplysninger om dyrene og deres levevis. Bagefter var der tid til leg og andre oplevelser. Der er mange billeder på skolens hjemmeside, som kan hjælpe eleverne med at huske nogle af de mange andre oplevelser fra samlingerne og de forskellige workshops. 

Temaet i bibelsamlingerne var Jesu lignelser: Den fortabte søn, den gældbundne tjener og de betroede talenter. Der er en lille videosekvens, som viser opsendelse af de 150 balloner fra lejren. Det er temaet fra "sædemanden", som ligger bag. I hver ballon er det et skriftsted fra Bibelen, som på den måde er sendt ud over Danmark. Vi glæder os over at kunne se tilbage på nogle dejlige dage, og er taknemmelig for at vi er kommet tilbage i god behold med alle eleverne. 

Tillykke til Pernille

"Tegn en videnskabsmand". Den opgave fik en del af vore elever lige inden vi tog på lejrskole. En af vore elever vandt 2. præmien for sin spændende tegning. Klassen får nu en dejlig tur sammen for at opleve lidt mere og være sammen om at fejre resultatet. Tillykke. 

Bonusbutik

På torsdag, den 11. oktober 2007, har vi den første bonusbutik i dette skoleår. Eleverne har samlet bonus siden skolestarten i august. Nu skal de få lov til at omsætte det til ting og sager. Vi sætter en butik op i skolens forhal onsdag eftermiddag. Den indeholder nyttige ting og sager til skolearbejdet, til leg og spil og dekoration. Vi gør, hvad vi kan, for at forny og aktualisere bonusbutikken. Formålet er at rose vore elever for en godt og ansvarlig indsats i det daglige. 

Motionsdag

Alle skoleelever i Danmark motionerer på fredag, den 12. oktober 2007. Det er dagen før efterårsferien. På Gideonskolen har vi udviklet vores egen tradition. Vi har almindelig undervisning indtil frokost. Derefter tager vi alle elever med ned på Strandesplanaden og arrangerer forskellige motionsaktiviteter for dem. Det plejer at være en festlig afslutningen på dagen. Derefter er der efterårsferie. 

10 års fødselsdag

Gideonskolen fejrer sin 10 års fødselsdag lørdag, den 3. november 2007. Arrangementet starter kl. 13 og vi er færdige ca. kl. 16. Midt i programmet vil vi have en servering som passer sig for en fødselsdag. Alle skolens forældre og elever er inviteret til fest. Vi inviterer også nøglepersoner omkring skolen til at komme og fejre dagen sammen med os. 

Se flere billeder fra lejren, tryk HER

Se flere billeder fra ugen, tryk HER