Nr. 20 - 15. juni 2007

Hedetur

Det har været rigtig varmt i denne uge. Vi har nærmet os 30oC flere dage i begyndelsen af ugen. På den ene side har det været dejligt med lidt sommervarme, på den anden side er det ikke den bedste temperatur at arbejde i. Ved hjælp af vifter og maksimal udluftning er det gået. Vore elever har været gode til at drikke meget vand, så væskebalancen er blevet holdt. I slutningen af ugen har vi haft lidt mere moderate temperaturer. Det har vi også nydt.

Den store Københavnertur

I mandags var eleverne i 3. og 4. klasse på den store Københavnertur. Vi har gennemgået det gamle Københavns historie, og nu var det tid til at se lidt på de mange bygninger og forhold, som har været behandlet. Eleverne var delt op i flere grupper, så de kunne få nogle personlige oplevelser sammen. Turen startede ved Hovedbanegården og sluttede på Rosenborg Slot med bl.a. kronjuvelerne. Det var en varm dag, men alt forløb godt og vore elever hyggede sig og fik en fin oplevelse.

Sidste bonusbutik

I går havde vi den sidste bonusbutik i dette skoleår. Vore elever har samlet "bonus" sammen siden marts måned, og derfor var der mange elever, som havde rigtig mange bonus som kunne omsættes til søde, sjove, nyttige, overraskende og interessante ting. Det er altid en fest, når den gule forhal er omdannet til butik. Vi synes, at det er dejligt at belønne vore elever for en god indsats gennem en periode med denne lidt anderledes belønning.

Skolebilleder endnu engang

I onsdags kom skolefotografen igen. De elever, som var syge ved den første fotografering fik en mulighed for at få taget personlige billeder. Enkelte andre, som havde brug for omfotografering fik også klaret det. Vi håber de sidste billeder kommer i løbet af en uges tid.

Kai Hansen - 60 år

Kai Hansen er skoleleder på Andreasskolen i Holbæk. Han har gennem rigtig mange år været formand for Foreningen for Kristne Friskoler - og har desuden været tilsynsførende på Gideonskolen i en periode. Han har med sin person og sine råd betydet meget for os på Gideonskolen. Vi ønsker rigtig varmt tillykke på den runde dag.

Mundtlige prøver

Onsdag, den 20. juni 2007 har vore ældste elever den sidste mundtlige afgangsprøve. Det er prøven i dansk. Derefter er der kun praktiske opgaver tilbage for dem til skoleårets afslutning. Vi ønsker eleverne det bedste.

Geologisk Museum

Vore elever i 8. klasse har i dag besøgt Geologisk Museum i København. Eleverne har fået guidet tur i sten og skærver og meget andet omkring jordens geologi. Geologisk Museum har en meget stor og fornem samling, som nok er et besøg værd. Det er et led i skolens geografiundervisning.

Husk lige

Betaling af PACEs. Betalingsfristen er sat tilden 14. juni 2007. Der er hjemsendt opkrævninger. Hvis familier mangler disse, kan man henvende sig til skolen, så sender vi en kopi hjem.

Betaling af mælk. Der er sendt girokort med elever hjem, som i dette skoleår har modtaget mælk. Hvis man vil have mælk fra det nye skoleårs begyndelse, skal man betale senest den 27. juni 2007.