NYHEDSBREV

Nr. 19 - 8. juni 2007


Vi tar’ cyklerne frem

I denne uge har et par elevgrupper været på cykeltur. Det var en privilegietur for nogle af de større elever. Eleverne har gennem længere tid samlet "point" sammen til et arrangement. Nu har vi betalt af på det vi skyldte. Turen gik til Middelaldercenteret i Brøndby. Det er blevet et flot sted med mange aktiviteter, som eleverne kunne studere. Her er meget personale iklædt middelaldertøj og man kan se en del aktiviteter. Der er en smedje i funktion, og der kartes uld til vævning og meget andet. Vejret var flot, så det var på alle måder en god tur. 

Zoologisk Have

I går var eleverne fra BH.-klassen og 1. klasse på tur til Zoologisk Have. Vi var ikke de eneste, der havde fået den gode idé. Vejret var rigtig flot, så mange andre skoler og børneinstitutioner var på opdagelse mellem dyrene. Vi havde god voksendækning, så der var ingen problemer. Der er mange dyrebørn og meget nyt at se i Zoo, så vore elever havde en rigtig god dag. 

SFO i sommerferien

Vi skrev i sidste nyhedsbrev om SFO i sommerferien. Der har ikke været så mange henvendelser i den anledning. Ingelise Johansen har skemaer til forældre, som har behov for pasning p.g.a. arbejde. Kontakt venligst SFO-lederen snarest muligt, så vi kan planlægge opgaven. 

Skolebilleder

Vi har fået skolebillederne. Eleverne fik resultatet med hjem i onsdags. Nu er det forældrene, som beslutter, om billederne skal købes eller ej. Hvis man ikke ønsker at beholde billederne, skal de sendes tilbage til fotografen. Beholder man billederne, skal de naturligvis betales.

 

Skolemælk efter ferien

I onsdags fik eleverne girokort med hjem fra "Skolemælk". Alle elever, som på nuværende tidspunkt får mælk hver dag på skolen, har fået et fortrykt girokort, som skal benyttes ved indbetalingen. Der skal betales inden den 28. juni 2007. Man betaler ikke til skolen, men direkte til Skolemælk. Elever, som ønsker mælk til næste skoleår, og som ikke får det lige nu, kan få girokort på skolen, så man kan bestille og betale mælk. Det er vigtigt at overholde betalingsfristen, hvis man vil have mælk fra skoleårets begyndelse i august 2007. 

  Mundtlige prøver

På fredag, den 15. juni 2007 skal vore ældste elever til den næste mundtlige afgangsprøve. Det gælder fysik/kemi. I næste uge får eleverne den sidste forberedelse til denne prøve - og så er der kun en prøve tilbage. Vi ønsker eleverne det bedste. 

Frugt er godt

Gennem lang tid har eleverne i SFO’en fået frugt som forfriskning om eftermiddagene. Børnene hjælper selv med til at klargøre frugten. Det er rigtig hyggeligt - selv om det er et stort ekstra arbejde. Tak til vore medarbejdere, som giver det ekstra tilskud til SFO’en. 

København rundt

På mandag skal vore elever i 3. og 4. klasse på tur til København. Det er en del af historieundervisningen. De skal se og opleve det gamle København - bl.a. Christian IV’s bygninger.

Se flere billeder fra ugen, tryk HER