Nr. 16 - 11. maj 2007

Afsluttende prøver

I onsdags afviklede vi den første afsluttende prøve for vore elever i 9. klasse. Det var en internetprøve i biologi. I modsætning til mange andre skoler i landet forløb prøven tilfredsstillende. Teknikken var gennemprøvet forinden, og selv om der var lidt ventetid på at sende og modtage filer, var det tilfredsstillende. Tak til Lars Schultz, som sørgede for teknikken i den forbindelse.

I dag gjaldt det så den første prøve i historie for eleverne. Det foregik fra kl. 9 - 11. Det var en "papirprøve". I næste uge ser prøvesituationen sådan ud:

Skriftlige prøver:

Mandag, 14. maj 2007, kl. 13:00 - 14:30: Dansk, læsning og retstavning
Tirsdag, 15. maj 2007, kl. 09:00 - 13:00: Matematik
Onsdag, 16. maj 2007, kl. 09:00 - 12:30:
Dansk, skriftlig fremstilling

Nærmere information, tryk her!

Kommende børnehaveklasse

I eftermiddag mødes den kommende børnehaveklasse for første gang. Det er altid spændende at være sammen første gang. De fleste kan komme, og det er godt. Vi har arrangeret en introduktion til forældrene og en lille velkomstsamling for forældre og børn. Vi glæder os til at mødes med den nye gruppe.

Efter-fyraftens-møde

På tirsdag, den 15. maj 2007 har vi inviteret interesserede forældre til et "efter-fyraftens-møde". Vi vil præsentere Gideonskolens pædagogik og filosofi og vise skolen frem. Der er inviteret ca. 30, som gennem den senere tid har ønsker nærmere information om Gideonskolen. Det foregår sidst på eftermiddagen.

Det skal være en hjælp til forældre, som har overvejet Gideonskolen til deres børn. Vi vil forsøge at sikre, at eventuelt nye forældre er interesserede i en kristen skole som vores med den undervisningsform, som vi har. Kender du andre, som måtte være interesseret i en sådan præsentation, så er de også velkomne. Lad dem blot ringe og melde sig til.

Skolefotografering

Dansk Skolefoto kommer på Gideonskolen tirsdag, den 29. maj 2007. Det er samme firma, som vi har benyttet hvert år. Forældrene kender også procedurerne. I løbet af kort tid vil skolens elever modtage et tilmeldingsskema, som skal udfyldes og afleveres. Derefter tages billederne, og sendes hjem til gennemsyn. Man er ikke forpligtet til at købe, før man har set billederne. Hvis man ikke vil have dem, skal de sendes retur. Vi giver yderligere besked senere.

Tilmelding til årsmøde 2007

Eleverne har i denne uge fået invitation til skolens årsmøde med hjem. En del har allerede afleveret svartalonen. Vi beder de sidste forældre om at sende besked senest på mandag. Tak for hjælpen. Gideonskolens Årsmøde finder sted tirsdag, den 22. maj 2007 kl. 19. Velkommen.

Fridage

Torsdag i næste uge er det Kristi Himmelfarts dag. Fredag, den 18. maj 2007, er skolefridag. Det bliver en mini-ferie for de fleste. Den efterfølgende uge er det Pinse. Mandag, den 28. maj 2007, er 2. Pinsedag, det er også en fridag. Grundlovsdag, den 5. juni 2007, er skolen lukket.