NYHEDSBREV

Nr. 09 - 16. marts 2007


Det summer af liv

Forældrekonsultationerne i mandags og tirsdags, den 13. og 14. marts 2007 fyldte skolen med liv. Det var en glæde at møde de mange forældre og elever. Det gælder både de konkrete konsultationer og tiden ind imellem, hvor der var tid til at tale om lidt af hvert. Skoledagen er jo intens og mættet med aktiviteter og forældrene har også deres at se til. Derfor er der meget mindre tid til den uformelle samtale mellem skole og hjem. Vi ser tilbage på nogle positive dage og siger varmt tak for det. Vi nåede stort set alle familier. Nogle få har været bortrejst, så dem når vi, når de kommer hjem. Nogle få andre kunne ikke, så dem laver vi særlige aftaler med. 

Ungdomsuddannelser

I går skulle eleverne fra 9. klasse sende deres ansøgning om videregående uddannelse. Det forgik også i år elektronisk for de fleste elevers vedkommende. Det har været en nyttig proces for alle i 9. klasse at beskrive deres egen plan og udtrykke drømme og forventninger. Det skal realistisk sammenholdes med den aktuelle uddannelsessituation. Der er jo fortsat nogle måneder tilbage af dette skoleår, og eleverne skal også gennemføre en række prøver i maj og juni måned. 

Næsten en vinder

I tirsdags deltog vi i en oplæsningskonkurrence i Hovedstadsregionen. Elever fra alle skoler var inviteret til at deltage og sende deres bedste elev fra 7. klasse. Vores 7. klasse havde valgt Eva Schultz til at repræsentere skolen. Hun var tæt på at vinde, og gjorde det rigtig godt. Vi glæder os over at have frimodige elever, som også tør være med i den store sammenhæng. Tillykke med den fine placering. 

Musik skal der til

Elever i 3. og 4. klasse var inviteret til koncert i Tivolis koncertsal i går. Ligesom tidligere år har vi været med i "Musik på Tværs". Det giver vore elever en virkelig oplevelse af stor musik. I januar havde vi besøg af en musiker, som fortalte om sit arbejde med musikken. Eleverne har derefter arbejdet mere med den klassiske musik, og kulminationen var besøget i Tivolis Koncertsal. Det var også i år Sjællands Symfoniorkester som viste deres bedste for mange skoler - også for os. Vi havde en flot oplevelse, og glæder os over at kunne tilbyde vore elever sådanne oplevelser. 

Godhed

Temaet for denne uges andagter har været "godhed". Det er en frugt i menneskers liv, som vælger Gud først. Gud er god, og derfor er Hans udfordring til os, at vise godhed. Vi opfordrer vore elever til at vælge det gode i alle situationer og opleve Guds velsignelse i deres liv på den måde.
 

Forårsfest

Torsdag, den 29. marts 2007 kl. 18 er der Forårsfest. Vi glæder os igen til at mødes med skolens familier. Vi skal opleve et musikalsk danse-drama bygget over H. C. Andersens eventyr: "Den grimme Ælling". Velkommen.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER