Nr. 08 - 9. marts 2007

Velkommen til konsultation

På mandag og tirsdag i næste uge - den 13. og 14. marts 2007 - mødes vi igen til konsultation. Vi kalder det "forældre"-konsultation, men forventer, at eleverne er med. Vi ønsker at gøre det til en festlig anledning for os alle sammen, og derfor er det vigtigt, at børnene også oplever den side af skole-hjem samarbejdet.

Undervisningsrapporten er udgangspunkt for samtalen. Den bliver klar i weekenden. Forældre, som har adgangskode til deres barns logbog på Gideonweb, kan se den allerede i løbet at weekenden. Der sendes to kopier med eleverne hjem på mandag. Den ene vil vi bede om at få tilbage i underskrevet stand senest ved konsultationen.

Vi har lavet en tidsplan, som også bliver offentliggjort på skolens hjemmeside i løbet af søndagen. Planen sendes ligeledes med hjem på mandag. Vi forsøger at give alle deres ønskede tid. Hvis noget ikke passer fornuftigt sammen, så ring venligst, så vi kan finde en mere gunstig tid. Vi glæder os til vi mødes til konsultationer. Varmt velkommen!

Forår?

Det er blevet lysere om morgenen, når børnene møder i skolen. Vi har faktisk fået 3½ timer mere sollys i døgnet siden den 22. december 2006, som var årets korteste dag. Solen har også skinnet i løbet af dagen, men vi ser også en del regn. Der er stadig god grund til at være ekstra opmærksom på børnenes overtøj - især blandt de yngste årgange.

Forårsfest

Årets forårsfest er planlagt til torsdag, den 29. marts 2007. Det er lige før påske. Vi glæder os igen til at mødes med forældre og bedsteforældre og andre fra familien, som har lyst til at se, høre og opleve Gideonskolen elever. Denne gang bliver det et musikalsk danse-drama bygget over H. C. Andersens klassiske eventyr og selvbiografi: "Den grimme Ælling". Arrangementet lægges først på aftenen (kl. 18:00), så man kan nå hjem i fornuftig tid. Det er trods alt hverdag dagen efter.

Endnu et hold hos P&T

Også eleverne i 3. klasse har besøgt P&T’s særudstilling om kommunikation i denne uge. Vi havde forberedt dem godt, og de deltog aktivt i guidens præsentation og dialog. Vi er ganske stolte af vore elever, som efterlader gode indtryk, når vi har været på sådanne besøg.

Vil du have en ven?

Temaet for denne ugens andagter har været "venlig". Det er igen en af frugterne af at tro på Gud. Det er Guds plan, at vi skal behandle hinanden venligt. Nogle har en personlighed, som gøre det lettere, men for alle er det en udfordring, som betyder noget. Vi har sagt: Vil du have en ven - så vær venlig. Men ikke kun derfor. Vores verden har brug for mennesker, som lærer at omgås hinanden med venlighed og imødekommenhed. Det vil vi gerne arbejde aktivt for på Gideonskolen.

3 måneders varsel

På skolens Midtvejsmøde i begyndelsen af februar aftalte vi, at forældre skal give et varsel på tre måneder i forbindelse med eventuelle elevflytninger. Det er især følsomt, hvis en flytning finder sted i løbet af sommerferien. Det er vigtig for skolens planlægning og også for at give eventuelt nye elever et rimeligt varsel. Vi vil derfor bede forældre om at kvittere for modtagelsen af denne information i forbindelse med konsultationen i næste uge.