Nr. 06 - 16. februar 2007

Vær venlig

I denne uge har temaet for skolens andagter været "venlighed". Det er en af "frugterne" i en kristens liv. Vi har talt om den positive virkning vi alle sammen oplever, når vi møder venlighed. Vi har også set på kendte personer i Bibelen, som udtrykker venlighed.

Josva var en af dem. Han fulgte Moses overalt, hvor Moses gik. Han oplevede, hvordan Gud talte til Moses og Moses talte til Gud. Han blev til sidst udpeget som den nye leder af Guds folk og fik lov til at føre folket ind i deres nye land. Før Josva selv døde, sagde han: "Vælg i dag, hvem I vil tjene. Jeg og mit hus, vi vil tjene Herren."

Joshua

Bonusbutik

I går havde vi igen bonusbutik. Den gule forhal var forandret til en butik med mange spændende og sjove ting, som skolens elever kan erhverve for deres bonus. Hver anden uge "udbetales" bonus til alle elever for den forløbne periode. Det er et pointsystem, som belønner ansvar og pligt, og dermed roser den gode karakter. Alle kan være med - og det er spændende at se, hvordan opmærksomheden vokser med de små opmuntringer. Der var noget for enhver smag og alder. Det var en dejlig dag.

Tilsyn

Torben Kristensen er skolens forældrevalgte tilsynsførende. Han har besøgt skolen i denne uge - i mandags og tirsdags. Rigtig mange elever fik besøg af Torben Kristensen. Der blev også tid til at hilse på de fleste medarbejdere og høre nyt om skolens samlede situation. Besøget skal bidrage til den rapport, som skal fremlægges for skolens forældre på vort Årsmøde i maj, og derefter skal den offentliggøres på skolens hjemmeside. Torben Kristensen kender skolen rigtig godt og vi har en god og positiv dialog om skolens arbejde.

Terminsprøver

I ugen efter vinterferien er der planlagt terminsprøver for de to ældste årgange. Der er mange prøver, som kunne gennemføres, men vi har taget et passende udvalg for at eleverne kan prøve de nye arbejdsformer til de afsluttende prøver. Resultatet af prøverne vil indgå i elevernes terminskarakter - og for nogle af dem vil det have betydning for de kommende ansøgninger til de videregående uddannelser.

Vinterferie

I næste uge er der vinterferie for Gideonskolens elever. Der er heller ingen SFO. Det er en god anledning til koble af og oplever nogle andre ting - måske sammen med forældrene. Desværre ser vejret ikke ud til at blive særligt vinteragtigt, men det er jo tilsyneladende vilkårene i år. Vi ønsker alle vore familier en rigtig god uge.

Ny medarbejder

Daniel Thomsen har nu været på skolen et par uger. Daniel er en af vore gamle elever, så han er kendt med skolen og på skolen. Det har lagt sig til rette, så Daniel i en periode fremover kan hjælpe os som lærer. Det er vi rigtig glade for. Velkommen!

Den grimme ælling

Torsdag, den 29. marts 2007 kl. 18:00 - ca. 20 vil skolens elever opføre "Den grimme Ælling" i dans drama og musik. Der arbejdes intenst med prøver hver torsdag, og vi er spændt på at se resultatet. Vi kunne godt bruge nogle forældre til at sy dragter og hjælpe med kulisser. Interesserede kan kontakte skolens kontor for nærmere oplysninger.