Nr. 04 - 2. februar 2007

Vælg glæde

I denne uge har temaet i vore andagter været: Gud vil gøre dig glad. Ofte forbinder vi glæder med omstændigheder. Vi glæder os til noget, som skal ske, eller over noget, som er sket. Det er jo dejligt, når det går sådan. Men glæden fra Gud er noget, som ikke er afhængig af omstændighederne. Guds glæde er ikke noget, som kommer og går. Glæden fra Gud er en frugt i de menneskers liv, som har valgt Gud som deres himmelske far. Han forandre sig ikke, og lover oven i købet at lade glæden være i os, selv om omstændighederne ikke er så glædelige.

Midtvejsmøde

onsdag, den 7. februar 2007 kl. 19:00 er alle skolens forældre inviteret til Midtvejsmøde. Vi vil som tidligere bruge anledningen til at give en "tilstandsrapport" fra Gideonskolen. Vi glæder os til at se rigtig mange. I går sendte vi en indbydelse med tilmeldingstalon med eleverne hjem. Tilmeldingen skal afleveres senest på mandag, den 5. februar 2007.

Borgmesterbesøg

I tirsdags havde vi besøg af borgmester Kurt Hockerup. Han kom for at fortælle om Vallensbæk kommune før og efter 1. januar 2007. Vi har haft et projekt for de større elever om "Det nye Danmark", og synes at det var interessant med et lokalt input. Eleverne var rigtig gode til at stille spørgsmål, og der var en levende og varm dialog med borgmesteren.

Uddannelsesmesse

I disse dage er der igen Uddannelsesmesse i Forum. Vore elever i 8., og 9. klasse har besøgt messen i dag. Alle ungdomsuddannelser var repræsenteret foruden ungdomsvejledere og fagkonsulenter på forskellige områder. Det er et led i elevernes forberedelse til videregående uddannelser, og har stor betydning for deres motivation og mål i det daglige arbejde.

Tilskud

Vi har nu overført penge til alle de forældre, som har modtaget besked om særlige tilskud til befordring, SFO og betaling af skolepenge. I forbindelse med befordring sendes der et nyt brev med hjem. Forældrene skal nemlig kvittere for modtagelse af pengene. Det er et revisionskrav. Dette brev sendes hjem i weekenden, og vi beder forældrene om at returnere det med det samme, så vi kan afslutte dette.

Træning

Hver uge træner vore elever på forskellig måde for at holde kroppen i form. Foruden svømning og almindelig idræt har vi træning på skolen for alle aldersgrupper. Det er Elsebeth Pedersen, som tager sig af de mindre klasser. De mindre trænes med musik og bevægelse.

De ældre elever arbejder mere intenst med drama og dans. Det er Rose Broholm, som er leder af dette. Foruden grundtræningen forberedes eleverne også til de årlige begivenheder, hvor de optræder for forældre og andre.

I år bliver forårsfesten torsdag, den 29. marts 2007 kl. 18-20 på Gideonskolen. Det er tæt på påsken, og det vil selvfølgelig præge noget at programmet. Det er nok en god idé at reservere tidspunktet allerede nu. Velkommen!